Főmenü

Regisztráció

Almás-diós rétes recept videó

Almás-diós rétes recept videó

Almás-diós rétes recept videó

4.5
4.52
Kedvencek közé teszem!57

Hozzávalók

szelethez10 szelethez:

A tészta

A tésztába kent zsiradék

A töltelék

A kenéshez, és szóráshoz

Teljes elkészülési idő

Leírás

Igazán hazai, és igazán kihagyhatatlan! Egyszerű, klasszikus ízek tökéletes arányban keverve mesés összhatást tudnak nyújtani, erre kiváló példa ez az almás-diós rétes. Garantáltan nem marad egy szelet sem!


Elkészítés

1
Sütés: 185 C-on 40 perc
Hozzászólások
Képek
Hozzászólás beküldése a recepthez!
Hozzászólás és fotó beküldéshez regisztráció, vagy belépés szükséges!
2012-06-29 13:28
ez nagyon finom gyereknek is biztos izledni fog !!!
7428
2011-04-24 14:40
Kuldok kepet az itt kaphato kenyermorzsarol is...Bread Crumbs...Sima es Olasz fuszeres kenyermorzsa.Remelem segitettem ezzel a fozocskehez..
5610
2011-04-24 14:24
En New-york-ban elek,nagyon szeretem ezt a webb-oldalt,sok kedvenc magyar etelemet megtalaltam,megfoztem-sutottem innen.En haztartasi keksz helyett mivel itt nincsen ilyen formaban,az "animal crackers" a'llat figuras kekszet hasznalom,ledaralva.Ebbol keszitem a kokuszgolyot is.Udvozlettel Csillagfeny
5609
2011-04-23 23:41
En is Amerikaban elek. Van "prezli" csak BREAD CRUMB nev alatt alcazzak. Kekszet is lehet kapni, de ha Graham kekszet daralsz le, edes, fahejas, sok mindenhez hasznalhato.
5607
2010-11-30 20:43
kedves Gabor, Amerikaban elek es nagy szeretettel keszitek el magyar eteleket errol a weboldalrol. Most a segitsegedet kernem, ugyanis az ehhez a recepthez szukseges edes morzsa dologban megakadtam. Itt nincs semmilyen haztartasi keksz feleseg, es nem tudom hogy az edes morzsahoz hasznalhatok -e cukrozott zsemlemorzsat. Szuleim kuldenek mindig zsemlemorzsat (itt az sincs) es abba tennek kicsi cukrok. Vagy mit ajanlassz? Van meg zabkekszem, szinten magyarorszagrol azt is ledaralhatom? Valaszodat koszonom Judit
4888
2010-11-06 07:23
Szia köszi a választ bisztos én rontotam el valamit én 30db ra készitetem el lehet ott volt a baj majd megprobálom ujra köszi mégegyszer
4797
2010-11-04 17:09
SZia Maja! Sajnos valószínűleg vagy elmérted, vagy teljesen nyersen kellett hagyd a rétest, hogy zsír ízű legyen. A teljes receptben összesen 9 dkg zsír van (75g+15g) egy alkarnyi hosszúságú rétesben. Javaslom gondold át, hol jibázhattál, és próbáld meg mégegyszer, mert isteni a recept, ahogy a többi hozzászóló is írja. Üdv! Gábor
4788
2010-11-04 17:05
Hello én is megsütöttem ezt a rétest és az volt vele a bajom hogy nagyon de nagyon zsiros volt,nem birtuk megenni mert annyira kiérzetrajta a zsir vagy lehet hogy az volt a baj hogy házi zsirral csináltam ?
4787
2010-05-15 22:13
Szervusz! Túró, cukor, citromhéj ízlés szerint, és kevés búzadara, pár tojássárga. Üdv! Gábor
4226
2010-05-15 21:36
Nagyon finom lett ez a rétes, nagy sikert arattam vele :) Köszönöm a receptet! Egy kérdésem lenne azért, mert egy finom túrós rétest is szívesen készítenék; miből áll a túrós alaptöltelék? Köszönöm előre is!
4225

Legfrissebb hozzászólások

Hírlevél

Mi van a hűtőben?

Segítünk receptet találni, hogy azonnal nekiállhass főzni.
558
4.857145
6
46
361
4.923075
3
51

Másodlagos menü

made by zwoelf