Regisztráció
Baconbe tekert fasírt főfotó

Baconbe tekert fasírt

0 csillag / 0 szavazat
Kedvencek közé teszem!1077

Hozzávalók

6
főre

A tepsi kikenéséhez

Teljes elkészülési idő

Leírás

Önállóan is finom az egybesült vagdalt hús. Baconbe tekerve szaftosabb, ízletesebb. Persze, azért nem fog a zsírban állni ! :)


Elkészítés

1
A darált húshoz adjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd belepréseljük a fokhagymát. Hozzáadjuk az összes fűszert, tojásokat, sót, az előzetesen beáztatott zsemléket kinyomkodva, majd alaposan összedolgozzuk.
2
Kikenünk egy ovális jénai tálat vagy tepsit a zsírral. A megformázott fasírtot beletesszük, amit előtte baconbe tekerünk.
3
190 C fokos sütőben, alul-felül sütéssel kb. 55-60 perc alatt készre sütjük.
Add le szavazatod erre a receptre!
Hozzászólások
Képek
Szavazatok
Hozzászólás beküldése a recepthez!
Hozzászólás és fotó beküldéshez regisztráció, vagy belépés szükséges!
Ide még nem küldtek be hozzászólást/képet. Legyél Te az első!

Legfrissebb hozzászólások

2017-01-16 17:19
Küldenèk képet, ha lett volna miről... mert amint langyos lett!! elfogyott! Kihülni sem volt ideje, pedig dupla adaggal...
43678
2017-01-16 17:09
idehaza is a tejszínes változat a nyerő. Előtte még sosem készítettem kelbimbó levest, köszönöm a recepted. Újra nagyon...
43677
2017-01-16 16:57
Nagyon jó szuper meg fogom csinálni boltba szoktam vásárolni mert szeretjük a sós ropogós perecet köszönöm katalin
43676
2017-01-16 16:53
43675
made by zwoelf