Regisztráció
Bajor melegszendvics recept főfotó

Bajor melegszendvics recept

5 csillag / 7 szavazat
Kedvencek közé teszem!1358

Hozzávalók

3
adagra

Teljes elkészülési idő

Leírás

Ezt a Bajor melegszendvicset azoknak ajánljuk, akik szeretik az új, és érdekles ízeket, és szeretnek úgy, igazán jól lakni! Fűszeres, a káposztától savanykás, a mustártól csípős, és édes, mindez egy ropogós bagettben! Ha Te sem tudsz ellenállni ennek a különlegességnek, és elég éhes vagy, akkor készítsd el ezt a Bajor melegszendvics receptet!


Elkészítés

1
A kolbászt kivesszük a bőréből.
300 g Bajor fehér kolbász
Bajor melegszendvics recept 1. fázisfotó
2
Diónyi darabokra szedjük.
Bajor melegszendvics recept 2. fázisfotó
3
Egy serpenyőben az olajon megpirítjuk a bacont, majd a hagymát.
100 g bacon - füstölt, 0.5 fej vöröshagyma, 20 ml étolaj
Bajor melegszendvics recept 3. fázisfotó
4
Ha már szép színük van hozzáadjuk a kolbászhúst.
Bajor melegszendvics recept 4. fázisfotó
5
Mikor kifehéredik, és a belseje sem nyers, hozzáadjuk a savanyú káposztát.
300 g savanyú káposzta
Bajor melegszendvics recept 6. fázisfotó
6
Sózzuk, borsozzuk. Nem kell túl fűszerezni, mert a kolbászhús amúgy is fűszeres, a savanyú káposzta pedig sós!
bors - fekete (tört), só
Bajor melegszendvics recept 7. fázisfotó
7
A bagetteket bevágjuk, és megkenjük mustárral.
3 db baguette, 3 evőkanál Bajor mustár
Bajor melegszendvics recept 8. fázisfotó
8
A bagettekbe töltjük a káposztás kolbászt.
Bajor melegszendvics recept 9. fázisfotó
9
Megszórjuk reszelt ementáli sajttal.
200 g ementáli sajt
Bajor melegszendvics recept 10. fázisfotó
10
Kb. 200 C fokon légkeveréssel, pirosra sütjük.
Bajor melegszendvics recept 11. fázisfotó
11
El is készült ez a különleges Bajor melegszendvics.
Bajor melegszendvics recept 12. fázisfotó
Add le szavazatod erre a receptre!
Hozzászólások
Képek
Szavazatok
Hozzászólás beküldése a recepthez!
Hozzászólás és fotó beküldéshez regisztráció, vagy belépés szükséges!

Legfrissebb hozzászólások

2016-12-04 14:51
Sziasztok! Nagyszerű tészta ez is a gyerekbarát kategória nálam. A másik amiért állandó szereplő lesz nálunk az az hogy...
41055
2016-12-04 14:22
Finom! :)
41054
2016-12-04 14:05
Nagyon jó lett, eztán ezt fogom késziteni!
41053
2933
4.75
1
10
1971
4.866665
6
17
made by zwoelf