Regisztráció
Barna sörös ínyenc pub szendvics főfotó

Barna sörös ínyenc pub szendvics

0 csillag / 0 szavazat
Kedvencek közé teszem!606

Hozzávalók

2
főre

Az alaphoz

  • 2 szelet sertéstarja
  • 200 ml sör - barna
  • 2 db baguette

A salsához

Pác a húshoz

A sütéshez

A tálaláshoz

Teljes elkészülési idő

Leírás

A pub szendvicsek a kocsmakaják között igen előkelő helyet foglalnak el. Kísérletezhetünk velük sokféleképpen, a lényeg, hogy jól csússzon rá a sör! :) Ez a recept saját variáció, mely pillanatokon belül elfogyott! :)


Elkészítés

1
Előző este bepácolom a húst és másnapig hűtőben hagyom. Elkészítem a salsát, ezzel egy időben elkezdem sütni a húst kevés kókuszzsíron, vagy kókuszolajban (más zsiradékon is lehet). Mikor már kissé megpirult, hozzáadom a barna sört, és fedő alatt forralom. Kb. 5 perc múlva hozzákeverem a salsát, és tovább forralom addig, míg el nem kezd karamellizálódni a sörrel.
Barna sörös ínyenc pub szendvics 1. fázisfotó
2
Mikor kész, félbevágom a ciabattát/baugettet, és a karamellizálódott szószommal megkenem mind a két oldalát, majd ráhelyezek egy kevés madársalátát. Felszeletelem csíkokra a húst és ráhelyezem.
Barna sörös ínyenc pub szendvics 2. fázisfotó
3
Egy-két lilahagyma, és paradicsom karikát teszek még rá, majd megszórom sajttal (ízlés szerint), és jöhet rá a ciabatta/baguette teteje. Ha azt szeretnék, hogy a sajt megolvadjon, betesszük a mikróba, vagy a sütőbe egy kevés időre. Jó étvágyat!
Barna sörös ínyenc pub szendvics 3. fázisfotó
Add le szavazatod erre a receptre!
Hozzászólások
Képek
Szavazatok
Hozzászólás beküldése a recepthez!
Hozzászólás és fotó beküldéshez regisztráció, vagy belépés szükséges!
2016-11-09 10:52
Cicabogár: A recept sertéstarját ír!
39846
2016-11-09 10:22
Szia! Melyen húst használsz?
39844
2016-11-09 10:07
Tökéletes, hétvégén elkészítem!
39843
2016-11-09 09:59
Tökéletes, hétvégén elkészítem!
39841

Legfrissebb hozzászólások

2016-12-04 14:51
Sziasztok! Nagyszerű tészta ez is a gyerekbarát kategória nálam. A másik amiért állandó szereplő lesz nálunk az az hogy...
41055
2016-12-04 14:22
Finom! :)
41054
2016-12-04 14:05
Nagyon jó lett, eztán ezt fogom késziteni!
41053
2933
4.75
1
10
1971
4.866665
6
17
made by zwoelf