Regisztráció
Betyáros lepény recept főfotó

Betyáros lepény recept

5 csillag / 2 szavazat
Kedvencek közé teszem!666

Hozzávalók

4
adagra

A lepény tésztához

A töltelékhez

Teljes elkészülési idő

Leírás

Kiadós étel bármikor! Ezt imádni fogja mindenki! ;)


Elkészítés

1
A hozzávalókból tésztát gyúrunk.nem kell sok víz hozzá. Pihentessük fél órát.
2
A tésztát osszuk el 8 részre gyúrjuk szép kerekre, és pihentessük még pár percet. majd nyújtsuk őket vékonyra. Kb. fél centi vastagra.
3
Felforrósított serpenyőben, mindkét oldalát megsütjük. A lepény egyik oldalát olajozzuk meg, az olajos részét kezdjük sütni ez kb. 2 perc nem nagy lángon mert leéghet,
4
A betyáros töltelékhez a savanyú káposztát kicsi olajon megpergelünk, és félretesszük.
5
A serpenyőben laskára vágott vöröshagymát kicsi olajon üvegesre dinsztelünk, rátesszük a felkarikázott kolbászt.
6
Ezután összesütjük őket, amikor szép színt is enged ráteszünk egy kockára vágott paradicsomot. Beleforgatjuk a pergelt savanyú káposztát, fűszerezzük só, bors kicsi pirospaprika, és pici vizet öntve alá összefőzzük kb. 5 perc alatt.
7
Felaprítunk apróra füstölt főtt tarját, combot, szalonnát, Ízlés szerint lehet változtatni. Az össz tömege legyen a hozzávalóknál szereplő 150 gramm. Ezt a kolbászos-káposztás-hagymához keverjük.
8
A lepényre tesszük a tölteléket, és apróra vágott lila hagymával, vörös káposztával, erős paprikával gazdagítjuk. Jó étvágyat!!
Add le szavazatod erre a receptre!
Hozzászólások
Képek
Szavazatok
Hozzászólás beküldése a recepthez!
Hozzászólás és fotó beküldéshez regisztráció, vagy belépés szükséges!
2016-10-02 08:13
Nem,tojás nélkül kell készíteni ! :)
38059
2016-10-01 20:14
Nem kell bele tojás?
38045
2016-10-01 15:06
38036
3189
4.814815
20
64
5483
4.860465
42
125

Legfrissebb hozzászólások

2017-01-19 22:29
43901
2017-01-19 21:11
Nagyon fini
43900
2017-01-19 20:56
Én megcsináltam nagy sikere volt!Csak ajánlani tudom.
43899
3662
4.96
34
65
2533
4.75
13
29
made by zwoelf