francia receptek

0
0
0
3
3
0
4.6
6
0
0
12
3
5
4
0
5
1
0
0
7
0
5
8
0
5
0
0
5
0
0
5
15
0
4.333335
5
0
4.666665
4
1
5
9
0
5
0
0
5
2
0
5
0
0
5
15
7
5
0
0
5
17
1
0
0
0
4.75
4
0
5
2
0
5
29
1
5
0
0
5
0
0
5
3
0
5
2
1
4.333335
2
0
5
3
2
5
25
5
5
0
0
4.333335
18
1
5
0
0
4.636365
43
9
5
0
0
5
9
1
0
0
0
5
8
1
5
0
0

Oldalak

Legfrissebb hozzászólások

Köszönöm a receptet! Nagyon jó lett!!! :-) Nem akarták az ismerőseim elhinni, hogy házi készítésű! Nagyon finom, habár nem tudok sokat inni egyszerre, mert kicsit "csípős". :-D Abszulút kedvenc...
Kedves Vizikata! Nem kell lefóliázni, nem szükséges előpárolni, mivel maga a hús eléggé vékony, az hamar átsül. A sarkalatos kérdés a töltelék: mint ahogy írtam is, akkor van kész, mikor a hús már sta...
Szia! Igen, málnával is működik.
Én is megcsináltam,és nyugodtan mondhatom,hogy tökéletes a recept. Csak annyit mondhatok, hogy Köszönöm Szépen :-)
málnával is lehet készíteni?

KÖVESSE HOGY MIKET FŐZÜNK

Iratkozzon fel, hogy megkapja heti hírlevelünket kedvenc receptjeinkkel, szezonális finomságokkal és egyéb különlegességekkel.