olasz receptek

5
0
0
5
3
0
5
2
0
3
1
0
5
1
0
5
1
0
5
0
0
5
0
0
5
0
0
5
3
0
5
0
0
0
0
0
5
5
1
5
4
0
5
0
0
5
2
0
5
1
0
5
4
2
5
1
0
5
3
0
5
0
0
5
3
0
5
1
1
0
0
0
0
0
0
0
0
0
5
1
2
0
2
0
5
0
0
0
1
0
5
0
0
5
3
0
5
0
0
0
0
0
5
5
0
0
0
0
5
2
0
5
5
0
4.75
30
1
4
1
0

Oldalak

Legfrissebb hozzászólások

Ez az előre megfőzés már nem új keletű ! ! már nagyon régi okosság.
A linzernek keménynek kell lennie. Mit értesz "kopog" alatt?
Ha azt szeretnénk, hogy a hús finom puha legyen,akkor takarjuk le alufóliával addig amíg nem fordítjuk meg. Megfordítás után már nem kell rá az alufólia.Így nem szárad ki a hús, mégis ropogós lesz.
en mindent beleraktam es kicsit kopog
nagyon jo lett:) svajci ferjem nagyijanak szulinaopjara lett. azert figyelmeztettem, hogy ne egy akkora szeletet vagjon, mint amilyet tortabol szokas.:) mindenkinek nagyon izlett a svajci rokonsagban

KÖVESSE HOGY MIKET FŐZÜNK

Iratkozzon fel, hogy megkapja heti hírlevelünket kedvenc receptjeinkkel, szezonális finomságokkal és egyéb különlegességekkel.