Regisztráció
Diós rácsos főfotó

Diós rácsos

0 csillag / 0 szavazat
Kedvencek közé teszem!748

Hozzávalók

4
adagra

A tésztához

A töltelékbe

Teljes elkészülési idő

Leírás

Egyik kedvenc receptem nagyon finom!


Elkészítés

1
Összegyúrjuk a tészta hozzávalóit, és egy harmad részét félre tesszük. A többit akkora lappá nyújtjuk, hogy kibélelünk vele egy közepes tepsit.
2
Megkenjük barack ízzel,és rásimítjuk a tölteléket. Amelyhez habosra keverjük a cukrot a tojások sárgájával, bele adjuk a darált diót, a vaníliás cukrot, és végül a kemény habbá vert fehérjét, a tésztára simítva.
3
A tetejére a félre tett tésztából rácsokat sodrunk. Előmelegített sütőben, kb. 180 C fokon 25 perc alatt készre sütjük.
Add le szavazatod erre a receptre!
Hozzászólások
Képek
Szavazatok
Hozzászólás beküldése a recepthez!
Hozzászólás és fotó beküldéshez regisztráció, vagy belépés szükséges!
2016-12-30 21:33
Én nagymamám a tésztába keverte a darált diót, tetejére baracklekvár került, majd a diós tésztából kis rudakat sodorva berácsozta. Kipróbálom ezt a változatot is, köszönöm a receptet!
42578
2016-12-30 19:49
finom lett
42574
2016-12-30 17:33
Ez igen finom lehet hogy bele fér az időbe és elkészítem hálás köszönet kati
42567
3155
4.80769
20
59
3094
4.1
34
66
5442
4.860465
42
125
3625
4.96
34
65

Legfrissebb hozzászólások

2017-01-17 22:44
Szia ! Segítségedet kérném, h ha teljes kiőrlésű lisztet v graham lisztet is szeretnék hasznalni a fehér liszttel ,...
43763
2017-01-17 21:09
igazan jo es frappans recept!!!
43761
2017-01-17 20:28
T. Dénes ! Örömmel olvastam a sikered ! Gratulálok ! Üdvözlettel !
43760
2017-01-17 20:24
43759
made by zwoelf