Forralt bor recept

Forralt bor recept

Hozzávalók

személyre4 személyre:

Teljes elkészülési idő:

5
Értékelés
52

Leírás

Egy hideg téli estén nincs is kellemesebb, mint egy jó fűszeres forralt bor! Már az illata is csodálatos! A forralt bor sokféle lehet. A legtöbb, amit elém tettek messze nem volt olyan jó, mint amilyen lehetett volna. Az itt leírt recept, nagyon kellemes, ne hagyja ki!


Elkészítés

1
A bort, a cukrot, és a fűszereket egy fazékban forrás előtti állapotig melegítjük közepes lángon, lassú kevergetés mellett. Ne forraljuk fel a bort, mert az tönkreteszi a bor aromáját!
2
Ha felmelegítettük, tegyük bele a szeletelt citromot, szükség esetén plusz porcukorral állítsuk be az ital édességét, és csészékbe öntve forrón kínáljuk.

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldéséhez lépjen be vagy regisztráljon
2012.12.01 16:59
Nagyon tettszik az új felület!!!Sok sikert nektek,és nekünk sok finom receptet!!Köszi
2012.01.09 19:47
Üdv!
Elkészült ezen az alapon a saját ízvilágunk szerinti forralt bor.Került még bele egy nagyobb narancs leve illetve kevés húsa illetve egy csapott mokkáskanál gyömbér,finom lett és jól esik most :) és persze nagyon jó az alapja,köszönjük ezt is ;)
2010.11.24 08:11
Most csináltam meg! Nagyon finom lett:)
2009.12.10 15:59
nos, ezt ma ki is próbáljuk. Remek recept, köszönjük kedves Gábor :)
Új hozzászólás beküldéséhez lépjen be vagy regisztráljon

Legfrissebb hozzászólások

Szio, en csak kenyerkent probaltam eddig es nekem a folia magasabban volt a kenyertol igy nem ert bele :( nem tudom mi lehet a baj, lehet zsominel masok az aranyok mert azert az egy nagyobb mennyiseg :(
nem a legjobb mert nem volt teflon sûtöm :-(
Életem első levese. 4 lànyt sikerült elkápráztatnom főzőtudományommal.

Üdv,
Nagyon tetszik az oldal,
de receptet nem tudok fel tölteni,hogy tudok?
Előre is köszönöm :)

Guszta nagyon! És jó laktató kajának tűnik :)

KÖVESSE HOGY MIKET FŐZÜNK

Iratkozzon fel, hogy megkapja heti hírlevelünket kedvenc receptjeinkkel, szezonális finomságokkal és egyéb különlegességekkel.