Forralt bor recept

Forralt bor recept

Hozzávalók

személyre4 személyre:

Teljes elkészülési idő:

5
Értékelés
52

Leírás

Egy hideg téli estén nincs is kellemesebb, mint egy jó fűszeres forralt bor! Már az illata is csodálatos! A forralt bor sokféle lehet. A legtöbb, amit elém tettek messze nem volt olyan jó, mint amilyen lehetett volna. Az itt leírt recept, nagyon kellemes, ne hagyja ki!


Elkészítés

1
A bort, a cukrot, és a fűszereket egy fazékban forrás előtti állapotig melegítjük közepes lángon, lassú kevergetés mellett. Ne forraljuk fel a bort, mert az tönkreteszi a bor aromáját!
2
Ha felmelegítettük, tegyük bele a szeletelt citromot, szükség esetén plusz porcukorral állítsuk be az ital édességét, és csészékbe öntve forrón kínáljuk.

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldéséhez lépjen be vagy regisztráljon
2012.12.01 16:59
Nagyon tettszik az új felület!!!Sok sikert nektek,és nekünk sok finom receptet!!Köszi
2012.01.09 19:47
Üdv!
Elkészült ezen az alapon a saját ízvilágunk szerinti forralt bor.Került még bele egy nagyobb narancs leve illetve kevés húsa illetve egy csapott mokkáskanál gyömbér,finom lett és jól esik most :) és persze nagyon jó az alapja,köszönjük ezt is ;)
2010.11.24 08:11
Most csináltam meg! Nagyon finom lett:)
Új hozzászólás beküldéséhez lépjen be vagy regisztráljon

Legfrissebb hozzászólások

Udv. Ma elkeszitettem ezt az isteni etelt. Egyetlen problemam volt... Ha korbe is sutom, a szelei nyersek maradtak, pedig jo vekonyra csipkedtem a szelet is. :-( Ki, hogyan oldotta meg ezt a dolgot? Egyebkent tenyleg is...
Nagyon finom, szép leveles lett a pogácsám! ^_^ Köszönöm a receptet!
Szia, Olajjal és vajjal is készíthető, csak vajjal a legfinomabb. Én olajat javasolnék ;)
szia. csak vajjal lehet? olajjal vagy zsirral is lehet?
Nagyon jol nez ki! :)

KÖVESSE HOGY MIKET FŐZÜNK

Iratkozzon fel, hogy megkapja heti hírlevelünket kedvenc receptjeinkkel, szezonális finomságokkal és egyéb különlegességekkel.