Forralt bor recept

Forralt bor recept

Hozzávalók

személyre4 személyre:

Teljes elkészülési idő:

5
Értékelés
52

Leírás

Egy hideg téli estén nincs is kellemesebb, mint egy jó fűszeres forralt bor! Már az illata is csodálatos! A forralt bor sokféle lehet. A legtöbb, amit elém tettek messze nem volt olyan jó, mint amilyen lehetett volna. Az itt leírt recept, nagyon kellemes, ne hagyja ki!


Elkészítés

1
A bort, a cukrot, és a fűszereket egy fazékban forrás előtti állapotig melegítjük közepes lángon, lassú kevergetés mellett. Ne forraljuk fel a bort, mert az tönkreteszi a bor aromáját!
2
Ha felmelegítettük, tegyük bele a szeletelt citromot, szükség esetén plusz porcukorral állítsuk be az ital édességét, és csészékbe öntve forrón kínáljuk.

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldéséhez lépjen be vagy regisztráljon
2012.12.01 16:59
Nagyon tettszik az új felület!!!Sok sikert nektek,és nekünk sok finom receptet!!Köszi
2012.01.09 19:47
Üdv!
Elkészült ezen az alapon a saját ízvilágunk szerinti forralt bor.Került még bele egy nagyobb narancs leve illetve kevés húsa illetve egy csapott mokkáskanál gyömbér,finom lett és jól esik most :) és persze nagyon jó az alapja,köszönjük ezt is ;)
2010.11.24 08:11
Most csináltam meg! Nagyon finom lett:)
Új hozzászólás beküldéséhez lépjen be vagy regisztráljon

Legfrissebb hozzászólások

Tényleg finom süti, de én a pudinghoz margarin helyett mascarponét szoktam keverni.
Nagyon jó a recept :) Én is ez alapján csináltam és nagyon finom lett.
Nagyon finom lett, én joghurt híján tejföllel és egy kicsi tejjel készítettem, nem lett tőle nehéz a tészta. :) Köszi a receptet!
Még egy negyed óra! :)
Szervusz, Mert a recept feltöltő jogosultságot kérni kell és neked még nem volt meg. De most bekapcsoltuk. Már tudsz receptet feltölteni! Üdv, ApróSéf.hu

KÖVESSE HOGY MIKET FŐZÜNK

Iratkozzon fel, hogy megkapja heti hírlevelünket kedvenc receptjeinkkel, szezonális finomságokkal és egyéb különlegességekkel.