Forralt bor recept

Forralt bor recept

Hozzávalók

személyre4 személyre:

Teljes elkészülési idő:

5
Értékelés
52

Leírás

Egy hideg téli estén nincs is kellemesebb, mint egy jó fűszeres forralt bor! Már az illata is csodálatos! A forralt bor sokféle lehet. A legtöbb, amit elém tettek messze nem volt olyan jó, mint amilyen lehetett volna. Az itt leírt recept, nagyon kellemes, ne hagyja ki!


Elkészítés

1
A bort, a cukrot, és a fűszereket egy fazékban forrás előtti állapotig melegítjük közepes lángon, lassú kevergetés mellett. Ne forraljuk fel a bort, mert az tönkreteszi a bor aromáját!
2
Ha felmelegítettük, tegyük bele a szeletelt citromot, szükség esetén plusz porcukorral állítsuk be az ital édességét, és csészékbe öntve forrón kínáljuk.

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldéséhez lépjen be vagy regisztráljon
2012.12.01 16:59
Nagyon tettszik az új felület!!!Sok sikert nektek,és nekünk sok finom receptet!!Köszi
2012.01.09 19:47
Üdv!
Elkészült ezen az alapon a saját ízvilágunk szerinti forralt bor.Került még bele egy nagyobb narancs leve illetve kevés húsa illetve egy csapott mokkáskanál gyömbér,finom lett és jól esik most :) és persze nagyon jó az alapja,köszönjük ezt is ;)
2010.11.24 08:11
Most csináltam meg! Nagyon finom lett:)
Új hozzászólás beküldéséhez lépjen be vagy regisztráljon

Legfrissebb hozzászólások

először készítettem, de máskor is fogok, olyan finom lett :-)
Kedves Katalin! Egy latin-amerikai szósz, bővebben itt tájékozódhatsz: http://hu.wikipedia.org/wiki/Salsa_sz%C3%B3sz Nagyobb boltokban megveheted az előre kikevert változatát is. Üdvözlettel!
Köszönöm szépen!
mi az a salsa szosz?
Igen hamar elfogyott! :-)

KÖVESSE HOGY MIKET FŐZÜNK

Iratkozzon fel, hogy megkapja heti hírlevelünket kedvenc receptjeinkkel, szezonális finomságokkal és egyéb különlegességekkel.