Regisztráció
Gombaragus puliszka (Polenta, Zsámiska) feta sajtal  főfotó

Gombaragus puliszka (Polenta, Zsámiska) feta sajtal

5 csillag / 1 szavazat
Kedvencek közé teszem!588

Hozzávalók

4
főre

A puliszkához

A gombaraguhoz

Teljes elkészülési idő

Leírás

Most volt az első alkalom hogy elkészítettük, de a harmadik adag után nyugodtan mondhatom, hogy gyakori vendég lesz az étlapunkon.


Elkészítés

1
A gombát megtisztítjuk, majd vékony szeletekre vágjuk. A megtisztított hagymát apró kockára vágjuk .
2
A felhevített olajba beledobjuk a finomra vágott hagymát majd ha az "üvegessé" változott beletesszük a gombát, és fűszerezzük. Ha a gomba elkészült készen is vagyunk a gombaragunkkal.
3
A kimért kukoricadarát a forrásban levő sós vízbe öntjük, majd rögtön kavarni kezdjük mert hajlamos a csomósodásra. Ha megpuhult belekeverjük kockára vágott fetasajtot.
4
Abba az edénybe (én jénait használtam) öntjük aminek szeretnénk, hogy felvegye az alakját, és teljesen hagyjuk kihűlni.
5
Végül szeleteljük, tányérra tesszük, rászedjük a gombaragut. Jó étvágyat hozzá.
Add le szavazatod erre a receptre!
Hozzászólások
Képek
Szavazatok
Hozzászólás beküldése a recepthez!
Hozzászólás és fotó beküldéshez regisztráció, vagy belépés szükséges!
2017-01-10 13:23
És, ha a ragut (lisztes) tejföllel leöntöd és összefőzöd, hogy még több szaftja legyen, és mivel a puliszka/polenta szereti a tejföl savanykás ízét, még istenibb lesz! :-)
43275
2017-01-09 10:15
Nagyon jó megfogom csinálni príma egyszerű és jó menü üdv katalin
43204
1087
5
0
1
3603
4.96
34
65

Legfrissebb hozzászólások

2017-01-17 08:45
Kedves Anna ! Természetesen , egy mokkás kanál cukor is tökéletes . Az összes recept ezt írja ! A "Pötyi...
43699
2017-01-17 06:49
Finomnak tunik.
43698
2017-01-17 05:42
Miért pont édesítő. Cukor nem jo a felfuttatàshoz? Nincs itthon pötyim. Nem vennék ezért. :) Köszönöm a választ.
43697
2017-01-17 00:20
Én is elkészítettem, szerettük. :)
43696
3070
4.1
34
66
made by zwoelf