Regisztráció
Hagymás sült csirkemáj recept főfotó

Hagymás sült csirkemáj recept

4.9 csillag / 9 szavazat
Kedvencek közé teszem!2209

Hozzávalók

4
adagra

Teljes elkészülési idő

10 perc az előkészület, 20 perc a sütés

Leírás

Sokféleképpen szoktam készíteni a csirkemájat, mert nagyon szeretjük. Ez a hagymás sült csirkemáj recept különösen nagy kedvenc nálunk, nem beszélve arról, hogy hamar elkészül, és pillanatok alatt egy igazi finomságot lehet varázsolni az asztalra. :)


Elkészítés

1
Egy serpenyőben felhevítjük a libazsírt.
Hagymás sült csirkemáj recept 1. fázisfotó
2
A vöröshagymát négy felé vágjuk, felszeleteljük, majd magas lángon elkezdjük pirítani.
Hagymás sült csirkemáj recept 2. fázisfotó
Hagymás sült csirkemáj recept 3. fázisfotó
3
A csirkemájat alaposan megmossuk, megtisztítjuk, majd a hagymás zsírra tesszük.
Hagymás sült csirkemáj recept 4. fázisfotó
Hagymás sült csirkemáj recept 5. fázisfotó
4
Megszórjuk majoránnával, és borssal, majd néha átforgatva készre sütjük. A végén ízlés szerint megsózzuk.
Hagymás sült csirkemáj recept 6. fázisfotó
Hagymás sült csirkemáj recept 7. fázisfotó
Hagymás sült csirkemáj recept 8. fázisfotó
5
Friss kenyérrel, és csalamádéval nagyon finom a hagymás sült csirkemáj. :)
Hagymás sült csirkemáj recept 9. fázisfotó
Add le szavazatod erre a receptre!
Hozzászólások
Képek
Szavazatok
Hozzászólás beküldése a recepthez!
Hozzászólás és fotó beküldéshez regisztráció, vagy belépés szükséges!
2016-10-09 17:14
Én kókuszolajon sütöttem és salátával tálaltam. Igy beilleszthető a diétàba is. Nagyon finom lett.
38409
2016-10-02 12:04
Kedves inczeani! Én mindenképp a kacsazsírt javasolnám.
38068
2016-10-01 20:18
Libazsírt nem kaptam, vajon kacsazsírt vagy disznózsírt érdemes használnom inkább? Holnapra ezt szeretném ebédre elkészíteni, vajon melyik zsírral járok jobban?
38046
2016-09-10 17:01
Sokadszorra készítem! Imádja a család!
37315
2016-04-27 19:43
Isteni finom!!!
32003
2016-04-10 18:35
Első kipróbálás után nekem kicsit sokaltam a zsir mennyiségét. Másodszorra kicsit változtattam és javaslom másnak is: 2 evőkanál zsir bőven elég, én 2 fej hagymát raktam bele. Igy a szaft krémesebb és kevésbé "zsirizű". Valamint a hagymát -mint mindig- legalább egy órával elöbb felvágom, hogy a ként kissé kiengedje magából. Igy nem lesz "szeles" és az érzékenyebb gyomruaknak sem lesz problémájuk.
31392
2016-04-07 12:24
Koszonom, nagyon finom lett! :)
31187
2016-03-18 19:28
Nagyon szeretem ezt a receptet, pillanatokon belül finom vacsora.
30169
2016-02-17 10:22
Pulykamájból készítettem, nagyon finom lett. Köszi a receptet!
28775
3185
4.814815
20
64
5482
4.860465
42
125

Legfrissebb hozzászólások

2017-01-19 19:33
Hamar el készül én is meg fogom csinálni köszi Katalin fincsinagyon
43895
2017-01-19 19:16
Köszönöm a receptet! :-)
43894
3658
4.96
34
65
2528
4.75
13
29
made by zwoelf