Hercegnő burgonya köret recept

Hercegnő burgonya köret recept

Hozzávalók

főre4 főre:

Teljes elkészülési idő:

5
Értékelés
51

Leírás

Nagyon gyors és egyszerű recept. Köretként adható bármilyen étel mellé. Igazi különlegesség, főként húsételek mellé!


Elkészítés

1
A meghámozott burgonyát felkockázzuk és bő vízben puhára főzzük.
2
Ha megfőtt, leszűrjük és hozzákeverjük a vajat.
3
Amikor már csaknem teljesen kihűlt, hozzádolgozzuk a tojássárgákat. Sóval és szerecsendióval ízesítjük.
4
Nyomózsákba téve kis kupacokat gyártunk egy sütőpapírral bélelt tepsire.
5
220 C fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt aranyszínűre sütjük.

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldéséhez lépjen be vagy regisztráljon
2012.12.19 19:32
Örülök neki,hogy tetszik a recept,nyugodtan kipróbálhatod a többit is!Köszönöm a hozzászólást!



2012.12.16 22:18
Jók az arányok. Finoman sikerült.
Új hozzászólás beküldéséhez lépjen be vagy regisztráljon

KÖVESSE HOGY MIKET FŐZÜNK

Iratkozzon fel, hogy megkapja heti hírlevelünket kedvenc receptjeinkkel, szezonális finomságokkal és egyéb különlegességekkel.