Regisztráció
Hercegnő burgonya köret recept főfotó

Hercegnő burgonya köret recept

0 csillag / 0 szavazat
Kedvencek közé teszem!126

Hozzávalók

4
főre

Teljes elkészülési idő

Leírás

Nagyon gyors és egyszerű recept. Köretként adható bármilyen étel mellé. Igazi különlegesség, főként húsételek mellé!


Elkészítés

1
A meghámozott burgonyát felkockázzuk és bő vízben puhára főzzük.
2
Ha megfőtt, leszűrjük és hozzákeverjük a vajat.
3
Amikor már csaknem teljesen kihűlt, hozzádolgozzuk a tojássárgákat. Sóval és szerecsendióval ízesítjük.
4
Nyomózsákba téve kis kupacokat gyártunk egy sütőpapírral bélelt tepsire.
5
220 C fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt aranyszínűre sütjük.
Add le szavazatod erre a receptre!
Hozzászólások
Képek
Szavazatok
Hozzászólás beküldése a recepthez!
Hozzászólás és fotó beküldéshez regisztráció, vagy belépés szükséges!
2014-07-20 22:13
Nem a főző vízbe, hanem az áttört krumpliba.
12572
2014-07-19 01:11
Az ételízesítőt a főző vízbe kell tenni?
12557
2012-12-19 19:32
Örülök neki,hogy tetszik a recept,nyugodtan kipróbálhatod a többit is!Köszönöm a hozzászólást!
9620
2012-12-16 22:18
Jók az arányok. Finoman sikerült.
9580
228
5
4
16
2364
4.785715
77
128

Legfrissebb hozzászólások

2016-02-09 17:19
Ana:Rakd be 1-2 percre a mikróba a habot,s utána elvileg jó lesz!Remélem tudtam segíteni,és a következő madártejed...
28536
2016-02-09 17:04
Nagyon finom lett, amit az édesanyámmal készítettem, a recept alapján!
28535
2016-02-09 16:25
Köszönöm a receptet, nagyon finom! :)
28533
made by zwoelf