Főmenü

Regisztráció

Könnyű citromos piskóta recept

Könnyű citromos piskóta recept

Könnyű citromos piskóta recept

0
00
Kedvencek közé teszem!21

Hozzávalók

szeletre24 szeletre:

A tésztához

A tetejére

Teljes elkészülési idő

Leírás

Ezt az egyszerű kavart süteményt kezdő háziasszonyoknak is bátran ajánlom, szerintem képtelenség elrontani.


Elkészítés

1
A tésztához a sütőporral elvegyített lisztet keverőtálba szitáljuk.
2
Hozzáadjuk a cukrot , a citromhéjat és - levet, a tojásokat, az olvasztott margarint és a szódavizet.
3
A "mindent" egybe tészta hozzávalóit keverőgéppel a legmagasabb fokozaton 2 perc alatt simára dolgozzuk.
4
A tésztát (30x40cm-es), kikent lisztezett tepsibe tesszük, tetejét elsimítjuk.
5
Tetejét meggyel kirakjuk, majd 180 C fokos sütőbe tesszük és kb. 20 percig sütjük.
6
A mázhoz a cukrot a citromlével és a meggylével sűrűn folyós masszává keverve ecset segítségével a kisült forró tésztán eloszlatjuk.
Hozzászólások
Képek
Hozzászólás beküldése a recepthez!
Hozzászólás és fotó beküldéshez regisztráció, vagy belépés szükséges!
2013-02-25 21:28
Jaaa.....! Most esik le! :) Átírtam! ;)
10043
2013-02-25 17:16
Én elképzelhetőnek tartom abszolút, de rákérdezünk a recept beküldőjénél is. ;)
10041
2013-02-25 17:12
A mázhoz helyesen 200 g porcukor kell. :-)
10040

Legfrissebb hozzászólások

Hírlevél

Mi van a hűtőben?

Segítünk receptet találni, hogy azonnal nekiállhass főzni.

Másodlagos menü

made by zwoelf