Regisztráció
Kossuth-kenyér recept főfotó

Kossuth-kenyér recept

0 csillag / 0 szavazat
Kedvencek közé teszem!856

Hozzávalók

4
főre

Teljes elkészülési idő

10-15 perc elkészítés 30 perc sütés

Leírás

Finom, és magyaros Kossuth-kenyér recept.


Elkészítés

1
A tojássárgákat a cukorral habosra verjük.
2
Hozzáadjuk a kakaót, a vágott mandulát, kis késhegy fahéjat.
3
A három tojásnak a fehérjét keményre verjük, majd hozzáadjuk az eddigi tésztához.
4
Beleszitájuk a lisztet, és csomómentesre keverjük.
5
Papírral kibélelt hosszúkás formában sütjük, mint a piskótát 170 C-on. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy kisült-e.
Add le szavazatod erre a receptre!
Hozzászólások
Képek
Szavazatok
Hozzászólás beküldése a recepthez!
Hozzászólás és fotó beküldéshez regisztráció, vagy belépés szükséges!
Ide még nem küldtek be hozzászólást/képet. Legyél Te az első!

Legfrissebb hozzászólások

2017-01-24 21:44
A pudingot teljesen ki kell hűteni, én először hidegvízbe hűtöm, majd jégakkura teszem a lábast, közben nem szabad...
44291
2017-01-24 21:20
mar nagyon keszulok arra hogy csinalok pizzat hugom szokta mondani miert nem csinalsz pizzat olyan hamar megvan most ez...
44290
2017-01-24 20:17
Karácsonyra készítettem el és megfenyegettek :) ha ezt nem készítem el máskor is,akkor rosszul fogok járni. Eredeti...
44289
2017-01-24 20:17
hmmmmmmmm :) nagyon jól hangzik!
44288
made by zwoelf