Regisztráció

Legfrissebb hozzászólások

2017-01-20 21:38
dios kosarhoz hasonlit fiinom koszonom katalin
43950
2017-01-20 21:36
Elkészült máshogy díszítve :)
43949
2017-01-20 21:09
Most készítettem el :D Isteni!
43948
2017-01-20 20:47
nagyon jo biztos meg csinalom szeretem a dios totelekes sutiket kosz katalin
43947
2017-01-20 20:08
isteni finom. köszönjük a receptet
43946
2017-01-20 20:03
de jó ötlet :-) ki fogom próbálni, köszönöm szépen
43945
2017-01-20 19:43
Nagyon éhes lehettem, mert 40 perc helyett 15 perc előkészületet igényelt a művelet :) a tetejére camambert sajtot szeleteltem, az is nagyon finom volt rá. 6-kor még sehol se volt, 7-kor már sehol se :D ilyen a jó vacsi.
43944
2017-01-20 19:36
Szia Csillag! Láttam hogy nemrég profilképet váltottál.Ezt hogy lehet ezt megtenni?
43943
2017-01-20 19:02
Kedvenc sajtos rudacska receptem, gyakori vendég a konyhámban ;)
43942
2017-01-20 18:44
Nagyon finom lett! Köszönöm
43941
2017-01-20 18:22
Köszönöm a receptet nagyon finom ès gyors :) párom egyik kedvence lett :) mindennap ezt ennè de èn is :)
43939
2017-01-20 17:46
Nagyon finom lett :) köszi a receptet :)
43938
2017-01-20 17:44
Nagyon fincsi lett! 1,4 kg csirkemellel csináltam, 5 dl főzőtejszínbe 3 evókanál liszttel. Gyömbérem nem volt, viszont készült köret krumplipüré formájában. Szuper ízesítés :)
43937
2017-01-20 17:18
A burgonyát elő kell főzni és akkor nem puhul meg a sütés után, hanem még melegítve is nagyon finom!
43935
2017-01-20 16:34
Óriási ez szuper megfogom csinálni eddig csak nézegettem de sor kerül rá nagyon fincsi hami köszike katalin
43934
2017-01-20 16:06
Szia! Kb 20*30 cm.
43933
2017-01-20 16:04
Szia.Milyen meretű tepsiben kell sütni??
43932
2017-01-20 15:52
A zselatinpor mihez és mikor kell?
43931
2017-01-20 15:47
43930
2017-01-20 15:43
Nagyon finom lett, köszönöm a receptet!
43928
made by zwoelf