Főmenü

Regisztráció

Legfrissebb hozzászólások

2015-07-06 18:43
Nagyon finom! Már több mint a fele elfogyott.
21088
2015-07-06 18:18
En is megcsinaltam . Finom
21087
2015-07-06 18:13
A legjobb Ischler recept! Dupla adagnál kevesebbnek nem érdemes nekiállni. :)
21086
2015-07-06 17:54
nagyon egyszerű és nagyon finom :) köszönöm a receptet!
21085
2015-07-06 17:22
Ez biztos finom :-P :-P
21084
2015-07-06 17:09
Nagyon jó recept. Plussz pont azért hogy cukormentesen is működik. köszönöm a receptet!!
21083
2015-07-06 14:54
Olyan a tesztaja amit regen a Nagyim csinalt:-)
21082
2015-07-06 14:50
En citrom es narancs ontettel talaltam:-)
21081
2015-07-06 12:44
Isteni volt
21080
2015-07-06 12:32
Isteni finom lett...koszi
21079
2015-07-06 12:13
finom lehet!:)
21078
2015-07-06 12:01
szia nagyon jól nézki a süti de szeretném megkérdezni hogy lehet vízgőz felet melegíten mert nem tudom bocsánat hogy tőled kérdezem de még csak 14 éves vagyok és anyujéknak akarom ezt készíteni válaszod elöre is köszönöm
21077
2015-07-06 12:00
ApróSéfnek igaza van. Unokatestvérem már ivott ilyet. És így hívták. Finom is volt szerinte én még nem ittam, de biztosan jó. A színe legalábbis Szép volt.
21076
2015-07-06 11:57
Tökéletes! ^_^
21075
2015-07-06 11:50
működik sütőporral is ;)
21073
2015-07-06 10:30
Wow, hogy elfelejtettem ezt már, így lassan hat éve külföldön élve...! :D A jó magyar paprikás krumpli!!!! :) De jó, de hiányzik! :) És nem is olyan bonyolult! :) Mindenképp el fogom készíteni valamikor, annyira egyszerűnek tűnik és emlékszem, hogy hmmmm, milyen finom! :) Köszi a receptet! :)
21072
2015-07-06 10:25
De jó!!!! :) Úgy örülök ennek a receptnek! :) Pláne egy olyan országban élve, ahol a magyarokról mindenkinek a gulyás jut eszébe, miközben itt a marhahúst, netán a pörköltet nevezik gulyásnak - szörnyű...! :) Szóval sokszor fogadkoztam már, hogy na majd egyszer megmutatom én, hogy mi is az az igazi gulyás (LEVES!!!), és bár az nem lepett meg, hogy alapból röfiből van, naná, a magyar konyha alapja, de az viszont kicsit meglepett, hogy füstölt, nahát, ezt nem is tudtam, de végül is logikus, hiszen az az igazán finom, nyámi :D , emlékszem még az ízére! :) Fú, de hiányzik és de jó lenne pláne el is készíteni házilag, otthon... Na de marhából, ami ráadásul még csak nem is füstölt... Hát ez már csak hasonlít akkor ezek szerint az eredeti gulyásra... De azért szerintem majd megpróbálom, meg mostantól vadászok majd füstölt húsra, hátha lehet kapni (biztos... miért ne lehetne... vagy ki tudja...) Viszont a 8. pontnál jól lemaradt a részletes kép... ;) Oké, tudom: ezt azért már csak képes vagyok magamtól is, csak azért mégis feltűnt, hogy hirtelen hé, mi ez már? :) Ez jutott eszembe: http://faviccek.hu/img/upload/4796.jpg :) Köszi a receptet és az oldalt is, olyan jó! :) Már csak a recept olvasása (tán pont a képek miatt) annyi önbizalmat ad, hogy ó, hát ezt én is meg tudom csinálni, és akkor meg akarom is! :D Köszi! :)
21071
2015-07-06 10:10
Én úgy tudom, hogy nem szabad ellepnie a víznek a húst... Mert ennek elvileg nem vízben kéne főnie, hanem a gőzben... Vagy az csak a pörköltre igaz és netán ez a különbség a paprikás csirke és a csirkepörkölt között?
21070
2015-07-06 09:33
Szia Szilvi, Ha elolvasnád a leírást... ;)
21069
2015-07-06 09:26
Szia! nem értem hogy a tészta recepthez mért van kétszer le írva a kristály cukor más menyiségbe most mejik menyi ség kel a 30g vagy az 50g válaszodat előre is köszi
21068

Hírlevél

Mi van a hűtőben?

Segítünk receptet találni, hogy azonnal nekiállhass főzni.

Másodlagos menü

made by zwoelf