Regisztráció

Legfrissebb hozzászólások

2016-12-07 21:50
Nagyon örülök hogy elnyerte a tetszésed!:) Jó étvágyat hozzá!
41224
2016-12-07 21:48
köszönöm a receptet! Nagyon finom lett! :) Bátran ajànlom mindenkinek!
41223
2016-12-07 20:27
Szia pamacs, meddig sütötted? Hány percig?
41222
2016-12-07 19:58
jó lett :)
41220
2016-12-07 17:11
és ha előtte való este jól beírdalod, és besózod másnapra az apró szálkák nagy része eltűnik. csak panírozás előtt ne felejtsd el lecsöpögtetni :)
41218
2016-12-07 17:00
Nagyot nézett mindenki mikor mondtam hogy mi lesz az ebéd, nem is hallottak ilyenről, érdekesen néztek rám :D aztán persze mindenki elégedett volt :D
41217
2016-12-07 16:55
só,bors,fokhagyma (teszelve),citrom leve! Azután panírozni. Próbáld ki! Még jobb lesz.
41216
2016-12-07 16:50
Nagyon nagyon finom , laktató, friss kenyérrel ettük gyerekek is imádják
41215
2016-12-07 16:41
csak so kell hozzá
41214
2016-12-07 16:39
Megfogom csinálni karácsonykor mivel mi nagyon szeretjük köszike katalin
41213
2016-12-07 16:16
Nagyon finom! Tipikusan magát etetős édesség. :) Mogyoró és dió van benne, fele-fele arányban, a többin nem változtattam. Köszi!
41212
2016-12-07 16:13
Jól sikerült! Egy cukrászdában készítettem el Fekete erdő torta alapjaként. A képen még nem díszítettem meg a tortát, mascarpone, tejszín és porcukor felvert krémjéből szeretném a díszítést rátenni, hogy elérjem a tipikus Feketeerdő torta jegyeit. Meggyes krém (curd) és étcsokoládé cremaux van a rétegek között, a lapok közé még nyomkodtam meggyet is. Majd igyekszem a végeredményről is képet feltenni! Én légkeveréssel sütöttem 180 fokon, így hamarabb megsült, 25 max 30 perc alatt. Köszi a receptet!
41211
2016-12-07 14:49
Szia Zsuzsi!:) Nagyon örülök,hogy ízlett,remélem,még lesz almkalom amire elkészíted.Köszönöm a fotót,jól néz ki!:)
41210
2016-12-07 14:47
Kedves tapimapi! Én egy kb. 22 cm-es formában sütöttem. Remélem ízleni fog!:)
41209
2016-12-07 14:20
Illatos, és finom
41208
2016-12-07 14:03
Meg tudnád mondani, hogy kB mekkora formában sütötted? köszi
41207
2016-12-07 13:28
Finom lett köszönöm. Pici piros arany mustár és 1-1 paprika és paradicsom került bele nálam.
41206
2016-12-07 12:56
Nem szokták előre megsütni, az a mézes-krémes, ami úgy készül...
41205
2016-12-07 12:32
Nagyon jól sikerült areszteltmaj igaz hogy nem kell sokáig főzni szuper jó lett habár én tullfoztemindig azért lett kemény köszönöm mert mindig tanul az ember egy jó seftol köszike katalin
41204
made by zwoelf