Főmenü

Regisztráció

Legfrissebb hozzászólások

2015-04-28 16:05
Ez nagyon finom anyukám megcsinálta és nekem ízzlet csinálja meg mindenki
19304
2015-04-28 16:02
Nagyon finom Úristen te valami hihetetlen csaj vagy a te receptjeid a legjobbak!!!
19303
2015-04-28 15:57
Ez már nem Brassói!
19302
2015-04-28 15:56
Isteniiiii!
19301
2015-04-28 12:57
Köszönöm a receptet.
19300
2015-04-28 11:47
A repceolaj tökéletes hozzá.
19299
2015-04-28 10:22
a forgatás nem sikerült ezért ilyenek lettek amúgy egyedül csináltam a családnak meglepibe
19298
2015-04-28 09:19
Zabpehelykeksz, isteni finom. Nálam így készül: tojás, zabpehely, eritrites házi lekvár (legjobb a barack), keserű kakaópor, csipet só, sütőpor. Összekeverni, állni hagyni, majd gombócokat formálni, ellapítani két tenyér között, sütőpapíros, 250 fokra előmelegített sütőben 15 percet sütni. (lehet bele tenni aszalt gyümölcsöket, kókuszreszeléket, szeletelt mandulát, diót, a lekvárt ki lehet váltani lefőzött feketekávéval, ízlés kérdése, ezer arca van...)
19297
2015-04-28 07:15
Köszönöm a receptet,még egy pasi is simán megtudta csinálni :-)
19296
2015-04-27 22:30
bármilyennel nem, semleges ízű olajnak kell lennie
19295
2015-04-27 21:01
Nagyon fincsi csak így tovább!
19294
2015-04-27 20:54
Már megint itt!! Valami isteni lett, most már minden héten csinálok. Mindenki odavan érte és vissza. Nagyon köszönöm még egyszer a receptet. Ma 800 gr medvehagymából csináltam, azt tapasztaltam, nem vette fel a 800 gr olivaolajat. Jóval kevesebb kellett hozzá. Két hatalmas majd literes befőttes üveg tellett meg vele. Imádjuk.
19293
2015-04-27 20:22
Köszönöm, nagyszerű recept, én annyit alakítottam rajta (a saját ízlésemnek megfelelően), hogy tettem bele egy kis vanília-esszenciát (finesse bourbon vanília aroma néven fut /márkanevet direkt nem írtam/, kis zacskós kiszerelésű). Mivel én édesebben szeretem, így tettem még hozzá egy kis cukrot is (bár ettől kicsit nehezebben formázható, folyósabb lett). A tojásfehérje habbá verésekor löttyintettem bele egy pici citromlevet is (ettől jobban fel lehet verni a habot, jobb állagú lesz) Valamint a végén nem tejföllel, hanem tejföl sűrűségűre kevert főzés nélküli vaníliapudinggal tálaltam. És mivel türelmetlen természet (és éhes) vagyok, így nem vártam ki a 2x2 órás pihentetést, csak úgy a negyedét :)
19292
2015-04-27 20:01
nekem nem lett ilyen gyönyörű
19291
2015-04-27 16:26
fini :)
19288
2015-04-27 15:00
Hmmm tenyleg nagyon finom!
19287
2015-04-27 14:53
Fincsi. :)
19286
2015-04-27 14:27
Lehet bármilyen olajjal helyettesíteni? Például repce olajjal?
19284
2015-04-27 14:19
Korábban már megcsináltam, nagyon finom lett,de most tanácstalanul állok, hogy mégis mennyi só , bors, pirospaprika kell 1 kg húshoz? Ki lehetne egészíteni a receptet (teáskanál, evőkanál mérték volna a legegyszerűbb), mert én pont a fűszerezésnél szoktam elrontani az ételt......
19283

Hírlevél

Mi van a hűtőben?

Segítünk receptet találni, hogy azonnal nekiállhass főzni.

Másodlagos menü

made by zwoelf