Regisztráció

Legfrissebb hozzászólások

2016-05-04 09:27
Miért ne?! :) A zöldségek mind ehetők nyersen. A kérdés, hogy nem túl kemény-e, mint pl a zeller. De azt sokan főve sem eszik meg, csak ízesítenek vele. Ilyen kérdés a brokkolinál nem áll fenn. Ez nyersen is finom! ;)
32212
Nor
2016-05-04 09:21
Igen, nyersen. :)
32211
2016-05-04 09:11
Ez a recept valami fenomenális! férjem elég válogatós tegnap vacsira készítettem azt momdta ebédre is ezt akar enni )
32210
2016-05-04 09:05
brokkolit nyersen???
32209
2016-05-03 20:47
Hétvégén megcsináltuk, nagyon finom lett!!! Köszi a receptet :))
32207
2016-05-03 20:36
köszi a receptet nagyon finom lett ☺☺
32206
2016-05-03 19:56
sziasztok ez meddig áll el , tömben a spejzba ? köszönöm a választ ! remek receptek
32205
2016-05-03 18:42
radirf: Igen, pont így! ;)
32203
2016-05-03 17:18
Ennek így kellene kinèznie?
32202
2016-05-03 16:16
Nagyon nagyon finom lett! Szuper recept!
32201
2016-05-03 14:46
...amikor volt én is a vasárnapi húslevessel ízesítettem !
32199
2016-05-03 14:30
...kisfiamnak szeretettel !
32198
2016-05-03 13:03
Nagyon jol nez ki,szuper receptjeid vannak!
32197
2016-05-03 11:47
nagyon finom lett, köszönöm a receptet :)
32196
2016-05-03 11:23
Már sokszor készítettem el. Nagyon szeretjük, legutóbb 1.5ös tejjel. hááát, kár volt érte mert az előzőkhöz képest szörnyű lett, de tanultam belőle. )
32195
2016-05-03 11:20
Meg. Mi kb 3 napig esszük. ha kihült zacskózd be. )
32194
2016-05-02 23:14
nagyon szivesen, orulok, hoy izlik. Nagyon szep a kepen :))
32192
2016-05-02 22:30
Szia! A lisztről nem tudom, hogy mennyiben más, de a cukor és a xillit ugyanannyira édes, tehát ennyi kell bele.
32191
2016-05-02 22:25
IEni: Mi általában majonézes verziót készítjük, bécsben pedig az ecetes változat az elterjedtebb. ;)
32190
made by zwoelf