Regisztráció

Legfrissebb hozzászólások

2016-07-29 21:07
Elsőnek készítettem szuper élmény:)
35677
2016-07-29 19:58
Szuper,köszi!
35676
2016-07-29 18:50
35673
2016-07-29 18:49
Nagyon finom lett! Szerintem a kép magáért beszél! :) Köszönöm a receptet!
35672
2016-07-29 18:43
Isteni finom lett! Köszönjük a receptet!
35671
2016-07-29 17:11
A nyírfacukor helyettesíthető kristálycukorral?
35667
2016-07-29 15:38
Jó lett!
35666
2016-07-29 15:33
Rögtön dupla adagot sütöttem,az egyik felére kentem ketchupot és szezámmaggal szórtam meg,a másik fele mustáros lett sajttal a tetején.
35664
2016-07-29 13:42
Nagyon finom! :)
35662
2016-07-29 13:15
nagyon finom:)
35660
2016-07-29 13:14
kész
35658
2016-07-29 12:40
így sikerült
35657
2016-07-29 12:22
Akinek nincs légkeveréses sütője,az meg sem tudja csinálni???? :-(
35656
2016-07-29 12:11
Nagyon finom lett, megcsináltam, annyi különbséggel, hogy rizs helyett bulgurt tettem rá, sertés helyett marhahúst. Tuti.
35655
2016-07-29 10:59
finom lett!
35654
2016-07-29 10:41
szívesebben készíteném édesítővel de hogyan kell?
35650
2016-07-29 10:37
omlós,nem száraz,rosé
35649
2016-07-29 09:37
Ez egy nagyon régi, igazi paraszti sütemény. Nekem a Dédnagyanyám és az Édesanyám is sütötte. Mi nagyon szerettük. Az is igaz, hogy manapság, főleg a városokban nem ismerik. Dédnagyanyámtól tanultam pl. a zöldbab főzeléket is - kaporral - kevés ecettel és cukorral. Langyosan, üdítő, különleges főzelék. Nyáron, a nagy melegben, szinte ajándék, annyira ízes. De ezt valóban csak azok szeretik, akik nem idegenkednek a kapor ízétől. Ez is szokás kérdése. Megvígasztallak, u.ezt a süteményt készítheted vaníliás-mazsolás édes -általad megszokott- töltelékkel is. - G.B.
35648
made by zwoelf