Regisztráció

Legfrissebb hozzászólások

2016-09-26 13:45
jòl nèz ki
37841
2016-09-26 13:25
Kedves Mónika Mózer! Kb. 10-15 perc.
37840
2016-09-26 13:22
Kedves jazika.holczi! Ezt a fajta sült krumplit érdemes sütőben sütni, mert előre be van sózva, fűszerezve. Az olajban sült burgonyát nem szabad előre sózni és fűszerezni, mert a sótól levet ereszt, a fűszerek pedig megéghetnek az olajban sütés folyamán. Azt javasolnám, hogy ha jobban szereted az olajban sült burgonyát, akkor a süsd meg a szokásos módon és utána fűszerezd kedved szerint.
37839
2016-09-26 13:15
Kedves whitneyke! Mivel ennek a receptnek pont az lenne a lényege, hogy ne kerüljön bele semmi olyan ami hizlal, így a liszt nem nagyon illik bele. :) Helyettesítheted darált zabpehellyel, én már többször is próbáltam vele. Liszttel még nem készítettem, mert az már egy másik recept. :)
37838
2016-09-26 13:09
Kedves Krisztina! Még nem próbáltam zselatin nélkül, de szerintem nem kellene kihagyni, mert szerintem folyós lenne a töltelék.
37837
2016-09-26 13:07
Kedves Koviubi! A gomba lemezei valóban azért lettek eltávolítva, hogy jól elférjen benne a zöldség. Köszönöm a remek, kreatív tippeket a sütőformákkal kapcsolatban (én is ismerem őket :)), de mivel én a kis családomnak főzök általában, nekünk így rusztikusan is tökéletesen megfelel. :) Üdv.: Alajuli
37836
2016-09-26 12:59
Kedves Vica Éva Takács! Helyettesítheted bármilyen zöldséggel amit szerettek. Simán ki is hagyhatod belőle a zöldbabot, vagy tehetsz bele duplán a töltött gombafejből.
37835
2016-09-26 12:58
Nekem hiányzik az ecet belőle. Mi csak úgy esszük.
37834
2016-09-26 12:46
Kedves Dorina Balogh! Már sajnos nem tudom megmondani, hogy hány darab volt ebből az adagból, de igazából csak rajtad múlik, hogy mennyit készítesz belőle. Nekem sem mindig egyezik a darab szám :) Mi hárman jól laktunk belőle, ezért 3 adag. Üdv.: Alajuli
37833
2016-09-26 12:12
Azt megkérdezhetem, hogy a 3 adag mennyit takar pontosan?
37832
2016-09-26 11:58
Nagyon jo a recept..kel az a hat tojas..en tizet tettem bele...:) jo tartalmas lett....köszönöm...:)
37831
2016-09-26 11:54
Sütőformákban sütve nagyon szép lesz a kész fasírt (fahasáb, kerek gyürüs). Gondolom a gombák lemezeit a jobb helykihasználás miatt kell csak eltávolítani, hogy több zöldség férjen bele??!!
37830
2016-09-26 11:50
Príma recept!! Gondolom a gomba lemezeit a nagyobb üreg miatt kell eltávolítani, így több zöldség fér bele??!! Megjegyzem, lehet kapni kféle sütő formákat ("fatörzs, kuglóf", etc.) amelyek jól egyben tartják a még nyers fasírtot, miután elkészült szép formát ad az ételnek (kipróbáltam kerek gyürüs sütőformában, utána pazarul lehetett a közepébe köretet elhelyezni, még dekoratív is volt) :)
37828
2016-09-26 10:27
jol nèszi nagyon!
37827
2016-09-26 10:19
Akinek ez így ttszik azt nem beszélném le róla, de szerintem a 6 db tojás felesleges egy levesbe, főként egyben. van egy un. savanyú tojás egytálétel, én abba teszek egybe tojást buggyantva!
37826
2016-09-26 08:52
Nagyon finom és egyszerű :)
37823
2016-09-26 07:01
Én még betettem 10 percre a sütőbe és úgy is nagyon finom lett :) kakópor helyett pedig 60%-os étcsokoládét használtam
37821
2016-09-26 05:05
Tényleg egyszerű, gyors kaja. 0.5 literes dobozos sörnek fogom levágni a tetejét a tésztához. Azt meddig lehet egyébként felhasználni? Másnap is jó még?
37820
2016-09-26 05:01
Nagyon jó lett, elsőre csináltam vagy 15 darabot. Másnapra fogyott el, nagyon laktató is. Köszönöm a receptet
37819
2016-09-26 03:30
Köszi a receptet, mennyei csigák. Gyorsan kellett fényképezni! És én még azt hittem a huszonöt darab túl sok lesz :)
37818
made by zwoelf