Fórum

A legnépszerűbb topic! Csak profiknak! ;)
hozzászólás 1 671
utolsó hozzászóló Rékus 1 év 2 hónap
MI csináltuk, azaz Ti! :) Otthon készült remekművek fotói, vélemények, tapasztalatok!
hozzászólás 1 661
utolsó hozzászóló ILDIKO 3 hónap 3 nap
Bármilyen kérdés a konyhai technológiákkal, a sütéssel kapcsolatban. Ide minden jöhet!
hozzászólás 417
utolsó hozzászóló nagyika17 1 hónap 2 nap
Minden egyéb téma, ami a többi topicba nem passzol. Aktuális kérdések, szezonális témák helyszíne.
hozzászólás 1 517
utolsó hozzászóló Marcsy 9 hónap 3 hét

Legfrissebb hozzászólások

Szia, Ha már pont megsült miután otthagytad. Akkor nincs semmi rizikó, csak tedd át a hűtőbe. Azonban ha még mondig nem kötött meg,már ne kapcsold rá újra a hőt... Az már nem lesz jó.
Nagyon köszönöm a gyors választ! Arra gondoltam, hogy most ebédszünetben hazaugrom és, ha kell tovább sütöm, aztán hűtőbe teszem...ez jó gondolat? Van benne rizikó így elfogyasztani?
Nos, sajnos ez teljesen sütő függő. Extrém esetben akár 30 perccel is tovább sülhet, de ez mondjuk tényleg extrém eset... Látatlanban nehéz megmondani mi legyen. Sütés után ha a sütőben hűlt ki azzal se...
Szia! Nekem sem állt össze 80 perc 105 fokos sütés után is teljesen híg maradt...aztán felvettem 150 fokra és épp hogy csak el kezdett pudingosodni széle a közepe még mindig teljesen folyós volt - ekkor el ...
:( Sajnos nehéz látatlanban megmondani az okát. Nagyon sok helyen el lehet hibázni.. :(

KÖVESSE HOGY MIKET FŐZÜNK

Iratkozzon fel, hogy megkapja heti hírlevelünket kedvenc receptjeinkkel, szezonális finomságokkal és egyéb különlegességekkel.