Mézeskalács házikó készítés videó + sablon

Mézeskalács házikó készítés videó + sablon

Hozzávalók

házikóhoz1 házikóhoz:

A tésztához:

A fényes mázhoz:

A díszítéshez:

Teljes elkészülési idő:

ebből 15-20 perc a sütési idő
5
Értékelés
55

Leírás

Készítsen Ön is karácsonyi mézeskalács házikót! Vonja be a házikó elkészítésébe a gyerekeket is, hogy együtt lehessen a család, és készítsék el saját mézeskalács házikójukat! Töltse le mézeskalács házikó sablonunkat is, és nézze meg videón a házikó elkészítésének módját!


Kategóriák

Átlagos tápérték / teljes recept

Energia: 6033.26 kcal
Fehérje: 96.7731 g
Szénhidrát: 1220.3 g
Zsír: 100.73 g

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldéséhez lépjen be vagy regisztráljon
2013.12.20 21:34
a képek.
2013.12.20 21:07
az idei ilyen let ,
2013.11.26 21:41
A tavalyiakból :)
2013.11.26 21:16
Megkezdődik ismét a mézeskalács szezon, nekem ez a bevált receptem, nagyon szeretek vele dolgozni, nem puhul meg és tart.
2013.03.13 16:16
Először csináltam mézeskalács házikót, de úgy érzem nem utoljára! :) A maradék tésztából csináltam mézeskalács figurákat. Köszönöm a receptet! :)
Az enyémek így sikerültek,
2013.02.08 16:29
Először is megszeretném köszönni a receptet! Életem első mézeskalács házikóját és foguráit készitettem el. Ajándékként nagy sikert aratott az egész családban. :)
2013.01.29 23:00
Én mézeskalács házikó helyett karácsonyra személyre szabott "üdvözlőkártyákat" készítettem ebből a receptből!:):) Mondanom sem kell, hogy nagyon nagy sikert aratott!:)
2012.12.28 11:47
a mi falucskánk kis mézeskalács faluvá alakult :D Remélem mindenkinek tetszeni fog :D

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=446736012042139&set=a.427312740651133.92247.427311727317901&type=1&theater
2012.12.19 01:19
holnap szeretném megcsinálni ezt a kis házikót és az lenne a kérdésem hogy nem baj ha nem akácmézből csinálom hanem sima virágmézből ?
2012.12.16 21:00
Nyomiház :)
2012.12.16 19:21
Most csak figurákat csináltam.
2012.12.14 00:45
Mi ki is éltük az ídénre az összes gyerekkori vágyunkat :D
2012.12.14 00:18
Jajj, de édes! :)))
2012.12.13 20:22
Ezeket mi készítettük Zsófival a Te recepted alapján :D És Ő is nagyon Élvezte :D
2012.12.13 15:25
szerintem nagyon meghatározó lehet hogy mekkora a hőmérséklete a tésztának ha túl meleg vagy ha túl hideg sem jó
2012.12.13 13:41
Itt a többi kép .
2012.12.13 13:37
Szia Gábor

Elkészült a házikóm íme .
Nagyon jó receptek vannak .
2012.12.10 11:03
Az alap azért nagy, hogy köré lehessen havat, kertet, bármit szerkeszteni! ;) A hólyagosodás talán a sütőtől lehet. Nekem még sosem lett hólyagos... :(
2012.12.09 17:57
A kéményt még megszerkesztettem, de fel sem tűnt, hogy az alap kicsit nagy a többihez képest. Sebaj majd igy megoldom. Csak nekem sajnos felhólyagosodott :(
2012.12.09 14:51
szia,
a sablonon nincs a kémény! :(
Új hozzászólás beküldéséhez lépjen be vagy regisztráljon

Legfrissebb hozzászólások

Nagyon finom lett! Olyannyira, hogy időm sem maradt lefotózni, hamar elfogyott! ;) Köszönjük a receptet!
Ez a profi receptek ismérve. Akinek problémás a mérleg, az jobb is ha nen fog neki.
Mióta dekázzuk a tojást??? Miért nem lehet azt írni x db tojás?? Inkább mást keresek bár lehet, hogy nagyon finom.
jelentés: finom lett, csak a tiz perc a végén nekem sok lett, kicsit odaégett. És kőkemény lett sajna :( betakartam pedig fóliával, most beraktam egy fémdobozba, hátha megpuhul. Van tipped, hogy mi lehet a pro...
Az előbb lettem kész vele. Eszméletlenül finom lett. Bár én tettem bele egy gerezd fokhagymát is(nekem nagyon hiányzott volna az íze ha nem kerül bele). Valamint a csipetnyitől kicsivel több sót tettem bel...

KÖVESSE HOGY MIKET FŐZÜNK

Iratkozzon fel, hogy megkapja heti hírlevelünket kedvenc receptjeinkkel, szezonális finomságokkal és egyéb különlegességekkel.