Regisztráció
New York-i húsgombóc szendvics főfotó

New York-i húsgombóc szendvics

5 csillag / 3 szavazat
Kedvencek közé teszem!1207

Hozzávalók

3
adagra

Teljes elkészülési idő

Leírás

A New York-i húsgombóc szendvics egy igazi klasszikus, amit az egész világon ismernek. Laktató, tartalmas, finom fűszeres, olyan szendvics, ami elég egy főétkezésre. Ha igazán éhesek vagytok, és megkóstolnátok valami igazán különlegeset, akkor készítsétek el ezt a New York-i húsgombóc szendvicset.


Elkészítés

1
A bagetteket bevágjuk, belsejüket kiszedjük, és a kiszedett részt 100 C-fokos sütőben kiszárítjuk. A parmezán sajtot lereszeljük.
New York-i húsgombóc szendvics 1. fázisfotó
2
A kiszárított részt egy aprítógéppel finomra vágjuk.
New York-i húsgombóc szendvics 2. fázisfotó
3
Egy keverőtálba tesszük a marhahúst, és hozzátesszük a morzsát.
New York-i húsgombóc szendvics 3. fázisfotó
4
A húshoz adjuk a reszelt parmezán felét, finomra vágott vöröshagymát, zúzott fokhagymát, és a fűszereket.
New York-i húsgombóc szendvics 4. fázisfotó
5
Kézzel jól összedolgozzuk.
New York-i húsgombóc szendvics 5. fázisfotó
6
A darált húsos keverékből, diónyi gombócokat formázunk.
New York-i húsgombóc szendvics 6. fázisfotó
7
Egy serpenyőben olívaolajat hevítünk, és a húsgombócokat megpirítjuk benne.
New York-i húsgombóc szendvics 7. fázisfotó
8
Felöntjük a hámozott paradicsommal.
New York-i húsgombóc szendvics 8. fázisfotó
9
10 percig főzzük. Ha kell sózzuk, borsozzuk.
New York-i húsgombóc szendvics 9. fázisfotó
10
Az elkészült húsgombócokat a kivájt bagettbe tesszük.
New York-i húsgombóc szendvics 10. fázisfotó
11
Megszórjuk a reszelt parmezán másik felével.
New York-i húsgombóc szendvics 11. fázisfotó
12
A bagetteket 250 C-fokos sütőben 6 perc alatt megpirítjuk. Ezzel el is készült ez az isteni New York-i húsgombóc szendvics.
New York-i húsgombóc szendvics 12. fázisfotó
Add le szavazatod erre a receptre!
Hozzászólások
Képek
Szavazatok
Hozzászólás beküldése a recepthez!
Hozzászólás és fotó beküldéshez regisztráció, vagy belépés szükséges!
2016-11-05 17:16
koszonjuk! ez nagyon finom!
39635
2016-11-04 07:44
ez isteni finom
39561

Legfrissebb hozzászólások

2016-12-04 11:18
Egyre kevesebb...:)
41044
2016-12-04 11:13
Ket het alatt harmadjara kell megfoznom, nagy kedvence lett a csaladnak :)
41043
2016-12-04 11:12
Megsütöttem,nagyon finom omlósak,bár kicsit laposak lettek:)Szerencsére az ízén ez nem változtatott,így gyorsan...
41042
2016-12-04 10:51
Rendben köszönöm
41041
2929
4.75
1
10
1967
4.866665
6
17
made by zwoelf