Regisztráció
Pizzás csiga recept főfotó

Pizzás csiga recept

5 csillag / 2 szavazat
Kedvencek közé teszem!1164

Hozzávalók

15
db csigához

A töltelékhez

A tésztához

A töltelékhez

Teljes elkészülési idő

Leírás

Nagyon finom vendégváró pizzás csiga recept, amivel kezdő háziasszonyok is bátran próbálkozhatnak, biztos sikerre számíthatnak vele! A kisült csigák pedig olyan gyorsan fognak elfogyni, hogy egy percet sem fog azon gondolkodni legközelebb megcsinálja-e! Sok sikert, és jó sütögetést!


Elkészítés

1
A pizzamártáshoz az olajon megdinszteljük a hagymákat, meghintjük liszttel, majd felöntjük a paradicsomlével. Belerakjuk a fűszereket, és jól összeforraljuk.
Pizzás csiga recept 1. fázisfotó
2
Betesszük a tészta hozzávalóit a kenyérsütő tartályába. Tészta dagasztás-kelesztés programon elindítjuk a gépet. Ez a folyamat kb 120 percet vesz igénybe. Amikor megkelt kivesszük, két részre osztjuk a tésztát. Figyelem! Általános irányelv, hogy ha kenyérsütő géppel dagasztjuk a tésztát, alulra kerül a folyadék és a só, rá a liszt, és az egyéb járulékos anyagok, legfelülre pedig az élesztő!
Pizzás csiga recept 2. fázisfotó
Pizzás csiga recept 3. fázisfotó
3
Egyenként kinyújtjuk a tésztákat, megkenjük pizzamártással, megszórjuk a kukoricával, és a reszelt sajttal.
Pizzás csiga recept 4. fázisfotó
Pizzás csiga recept 5. fázisfotó
4
Feltekerjük, betesszük őket a fagyasztóba 20 percre.
Pizzás csiga recept 6. fázisfotó
5
Ujjnyi szeletekre vágjuk és nem túl szorosan tepsibe egymás mellé rakjuk a csigákat.
Pizzás csiga recept 7. fázisfotó
6
Előmelegített sütőben kb 170-180 C fokon készre sütjük a pizzás csigákat.
Pizzás csiga recept 8. fázisfotó
Add le szavazatod erre a receptre!
Hozzászólások
Képek
Szavazatok
Hozzászólás beküldése a recepthez!
Hozzászólás és fotó beküldéshez regisztráció, vagy belépés szükséges!
2016-10-04 15:42
fincsi lett ☺
38128
2016-06-22 00:35
Az enyém nem lett túl szép, de isteni finom! Köszönöm a receptet! <3
34002
2016-01-16 14:23
Köszönöm a receptet, nagy sikere volt. Biztos többször is megsütöm majd :)
27588
2015-06-13 18:25
fincsi lett!köszi a receptet!kicsit több hozzávalót tettem hozzá :D
20461
2015-05-01 12:52
19388
2014-04-12 12:12
Maga a recept jó.Kézi dagasztást választottam.Az íze is jó csak eszméletlen módon leragadt és az aljàt dobhattam ki.Egy kis idegbaj rámjött.De azért az íze kárpótol :)
11811
2009-07-24 14:32
Sziasztok! Én is megsütöttem,ezt a kis finomságot! Nekem egy kicsit sótlan volt a tészta, úgyhogy, aki sósabban szereti, annak ajánlok egy kicsit több sót a tésztában.
2632
2009-03-24 17:23
Gulyásné Gizus Ha már pizzás csak finom lehet! Ki fogom próbálni!
2185
2009-03-21 17:46
Jol nez ki!sok sikert a versenyen!udv Kati
2155
2009-03-21 16:48
Marica drága! Köszönöm neked is!!! pusz! Erika
2154

Legfrissebb hozzászólások

2016-12-05 23:08
41122
2016-12-05 21:12
Nagyon jo lett! a hagyma zsenialis otlet. En meg adtam hozza cukrot es ugy karamelizaltam. Edes, csipos ellenalhatatlan...
41120
2016-12-05 20:25
Kedves Marcsi, Jénaiban is el tudod készíteni, a lényeg hogy a lehető legtovább fedő alatt párold az egészet hogy a...
41119
2016-12-05 19:42
Nagyon finom lett. Én a gomba belsejébe tettem mozzarella sajtot viszont a tetejére nem tettem tejfölt. Így is isteni...
41118
made by zwoelf