Regisztráció
Pizzás csiga recept főfotó

Pizzás csiga recept

5 csillag / 2 szavazat
Kedvencek közé teszem!866

Hozzávalók

15
db csigához

A töltelékhez

A tésztához

A töltelékhez

Teljes elkészülési idő

Leírás

Nagyon finom vendégváró pizzás csiga recept, amivel kezdő háziasszonyok is bátran próbálkozhatnak, biztos sikerre számíthatnak vele! A kisült csigák pedig olyan gyorsan fognak elfogyni, hogy egy percet sem fog azon gondolkodni legközelebb megcsinálja-e! Sok sikert, és jó sütögetést!


Elkészítés

1
A pizzamártáshoz az olajon megdinszteljük a hagymákat, meghintjük liszttel, majd felöntjük a paradicsomlével. Belerakjuk a fűszereket, és jól összeforraljuk.
Pizzás csiga recept 1. fázisfotó
2
Betesszük a tészta hozzávalóit a kenyérsütő tartályába. Tészta dagasztás-kelesztés programon elindítjuk a gépet. Ez a folyamat kb 120 percet vesz igénybe. Amikor megkelt kivesszük, két részre osztjuk a tésztát. Figyelem! Általános irányelv, hogy ha kenyérsütő géppel dagasztjuk a tésztát, alulra kerül a folyadék és a só, rá a liszt, és az egyéb járulékos anyagok, legfelülre pedig az élesztő!
Pizzás csiga recept 2. fázisfotó
Pizzás csiga recept 3. fázisfotó
3
Egyenként kinyújtjuk a tésztákat, megkenjük pizzamártással, megszórjuk a kukoricával, és a reszelt sajttal.
Pizzás csiga recept 4. fázisfotó
Pizzás csiga recept 5. fázisfotó
4
Feltekerjük, betesszük őket a fagyasztóba 20 percre.
Pizzás csiga recept 6. fázisfotó
5
Ujjnyi szeletekre vágjuk és nem túl szorosan tepsibe egymás mellé rakjuk a csigákat.
Pizzás csiga recept 7. fázisfotó
6
Előmelegített sütőben kb 170-180 C fokon készre sütjük a pizzás csigákat.
Pizzás csiga recept 8. fázisfotó
Add le szavazatod erre a receptre!
Hozzászólások
Képek
Szavazatok
Hozzászólás beküldése a recepthez!
Hozzászólás és fotó beküldéshez regisztráció, vagy belépés szükséges!
2016-06-22 00:35
Az enyém nem lett túl szép, de isteni finom! Köszönöm a receptet! <3
34002
2016-01-16 14:23
Köszönöm a receptet, nagy sikere volt. Biztos többször is megsütöm majd :)
27588
2015-06-13 18:25
fincsi lett!köszi a receptet!kicsit több hozzávalót tettem hozzá :D
20461
2015-05-01 12:52
19388
2014-04-12 12:12
Maga a recept jó.Kézi dagasztást választottam.Az íze is jó csak eszméletlen módon leragadt és az aljàt dobhattam ki.Egy kis idegbaj rámjött.De azért az íze kárpótol :)
11811
2009-07-24 14:32
Sziasztok! Én is megsütöttem,ezt a kis finomságot! Nekem egy kicsit sótlan volt a tészta, úgyhogy, aki sósabban szereti, annak ajánlok egy kicsit több sót a tésztában.
2632
2009-03-24 17:23
Gulyásné Gizus Ha már pizzás csak finom lehet! Ki fogom próbálni!
2185
2009-03-21 17:46
Jol nez ki!sok sikert a versenyen!udv Kati
2155
2009-03-21 16:48
Marica drága! Köszönöm neked is!!! pusz! Erika
2154
2009-03-21 16:48
Bébé, Margóca!Nagyon köszönöm!!! Nagyn örülök, hogy tetszik a recept! Puszika Erika
2153
4108
4.65517
61
88
4627
4.64706
59
124

Legfrissebb hozzászólások

2016-08-27 11:31
Nagyon finom lett, legközelebb azért főzök bele egy kevés burgonyát is. :)
36747
2016-08-27 11:16
Nagyon jó recept, bár én olaj helyett kacsazsírt használok majd.
36746
2016-08-27 11:10
Katalin Sándor: Igen. :D
36745
2016-08-27 10:35
Köszönöm a receptet nagyon finom! :-)
36744
made by zwoelf