Főmenü

Regisztráció

Raffaello golyó recept

Raffaello golyó recept

Raffaello golyó recept

4.533335
4.53333515
Kedvencek közé teszem!486

Hozzávalók

kb.
darabhozkb. 45 darabhoz:

A golyókhoz

A panírozáshoz

Teljes elkészülési idő

Átlagos tápérték / teljes recept

Energia
2351.1
kcal
Fehérje
72.4275
gramm
Szénhidr.
180.46
gramm
Zsír
152.55
gramm

Leírás

Ez egy igen népszerű, keresett recept. Ezért reméljük, sokan örülnek majd neki, és hasznát veszik konyhájukban. Leginkább kókuszos sütemények dekorálására ajánlom.


Elkészítés

1
A vizet és a cukrot feltesszük főni.
2
Közben egy tálban összekeverjük a tejport a kókuszreszelékkel.
3
Mikor forr a víz, levesszük a tűzhelyről, és folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a kókuszreszelékes tejport, valamint hozzáöntjük az olvasztott vajat. Simára keverjük a masszát.
4
A kész masszát hagyjuk kihűlni 1 órán át a hűtőben. Ha kihűlt, golyókat formázunk a masszából, melybe hántolt, pörkölt mandulaszemeket teszünk.
5
Végül a golyókat kókuszreszelékbe forgatjuk, és már kínálhatjuk is.
Hozzászólások
Képek
Hozzászólás beküldése a recepthez!
Hozzászólás és fotó beküldéshez regisztráció, vagy belépés szükséges!
2014-11-14 21:38
nagyon finom... 70 db-ot készítettem belőle tökéletes a recept .. köszönöm
14818
2014-10-28 09:17
én tortát csináltam belőle de még úgy is isteni finom lett
14365
2014-10-27 13:18
nagon finom volt!!
14335
2014-09-20 12:07
nagyon finom köszi a receptet. ;)
13414
2014-09-19 20:52
nem tudom...több mint 2 órát volt a hűtőben (pontosan csináltam),de még mindig olyan,mint a menzás tejbegríz :-?
13398
2014-07-24 19:06
Nekem is kemény maradt! :(( Pedig mindent a recept alapján csináltam.. :(
12621
2012-12-30 22:45
Hmm, érdekes amit mondasz. Ugye rögtön az első pontban a 85 g vizet felfőzöd a 60 g vízzel, így onnantól nincs benne kristályos cukor, tehát nincs is minek sercegnie. Nem mértél el semmit? Elvileg fizikai képtelenség, hogy bármi is sercegni tudjon benne... A cukor 85 gramm volt, és nem 85 dekagramm? A víz 60 ml = 60 gramm volt, és nem csak 6?
9699
2012-12-30 19:44
Finom lett elkészítve! Annyi kérdésem lenne, hogy porcukrot használtam és így is "sercegős" lett kicsit.. miért lehet ez? Ez a 85g cukor nem túl sok bele?
9697
2012-12-28 15:48
Kedves Gábor! Én egyenesen dupla adagot készítettem, mert a hozzászólások és az értékelés alapján meg voltam győződve, hogy szuper finom lesz! ;-) És nem csalódtam :-P KÖSZÖNÖM!:-)
9684

Legfrissebb hozzászólások

Hírlevél

Mi van a hűtőben?

Segítünk receptet találni, hogy azonnal nekiállhass főzni.

Másodlagos menü

made by zwoelf