Raffaello golyó recept

Raffaello golyó recept

Hozzávalók

kb.
darabhozkb. 45 darabhoz:

A golyókhoz:

A panírozáshoz:

Teljes elkészülési idő:

4.533335
Értékelés
4.53333515

Leírás

Ez egy igen népszerű, keresett recept. Ezért reméljük, sokan örülnek majd neki, és hasznát veszik konyhájukban. Leginkább kókuszos sütemények dekorálására ajánlom.


Elkészítés

1
A vizet és a cukrot feltesszük főni.
2
Közben egy tálban összekeverjük a tejport a kókuszreszelékkel.
3
Mikor forr a víz, levesszük a tűzhelyről, és folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a kókuszreszelékes tejport, valamint hozzáöntjük az olvasztott vajat. Simára keverjük a masszát.
4
A kész masszát hagyjuk kihűlni 1 órán át a hűtőben. Ha kihűlt, golyókat formázunk a masszából, melybe hántolt, pörkölt mandulaszemeket teszünk.
5
Végül a golyókat kókuszreszelékbe forgatjuk, és már kínálhatjuk is.

Kategóriák

Átlagos tápérték / teljes recept

Energia: 2351.1 kcal
Fehérje: 72.4275 g
Szénhidrát: 180.46 g
Zsír: 152.55 g

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldéséhez lépjen be vagy regisztráljon
2014.07.24 19:33
Fogalmam sincs mi lehet az oka. A recept pontos és működik. Biztos egyes alapanyagoktól függhet...
2014.07.24 19:06
Nekem is kemény maradt! :((
Pedig mindent a recept alapján csináltam.. :(
2013.04.28 16:45
Szia!

Megcsináltam a golyókat grammra pontosan a receptben leírtak szerint, de nagyon kemény lett :( Ez szerinted mitől lehet?!
Annyit csináltam máshogy, hogy a masszát nem 1 órát hagytam a hűtőben állni, hanem kettőt, mert közben mást is sütöttem és így jött ki időben. Addigra viszont már annyira kemény volt, hogy alig lehetett golyókat formázni belőle :(
De gondolom ha nem hagytam volna 2 órát, a végeredmény akkor is ilyen lett volna :(
Köszi
Új hozzászólás beküldéséhez lépjen be vagy regisztráljon

Legfrissebb hozzászólások

én pont Brazíliában vagyok Köszi
köszönöm a receptet nagyon finom lett

Szia!

Miért van az, hogyha rákattintok a recept feltöltése oldalra, akkor azt írja, hogy nincs jogosultságom megnézni ezt az oldalt. Miért lehet ez? Válaszodat előre is köszönöm.

nagyon köszönöm a csalamádé receptjét! tényleg nem bonyolult! és nagyon jól néz ki az üvegekben!
nekem keves volt az a liszt mennyiseg, nagyon ragacsos volt.:/

KÖVESSE HOGY MIKET FŐZÜNK

Iratkozzon fel, hogy megkapja heti hírlevelünket kedvenc receptjeinkkel, szezonális finomságokkal és egyéb különlegességekkel.