Regisztráció
Répatorta recept főfotó

Répatorta recept

5 csillag / 20 szavazat
Kedvencek közé teszem!702

Hozzávalók

1
tortához

A mázhoz

Hozzávalók beszerzése a GRoby Online Szupermarkettől

Teljes elkészülési idő

+ 2 óra kihűtés

Átlagos tápérték / teljes recept

Energia
5924.28
kcal
Fehérje
112.434
gramm
Szénhidr.
594.956
gramm
Zsír
351.116
gramm

Leírás

Kiváló répatorta recept, és még az elkészítése is nagyon egyszerű. Próbálja ki Ön is!


Elkészítés

1
A répákat megtisztítjuk, lereszeljük, valamint egy 26 cm átmérőjű tortakarikát vékonyan kivajazunk, kilisztezünk.
Répatorta recept 1. fázisfotó
Répatorta recept 2. fázisfotó
Répatorta recept 3. fázisfotó
Répatorta recept 4. fázisfotó
2
A barnacukrot az olajjal alaposan elkeverjük, majd egyenként hozzákeverjük a tojásokat is.
Répatorta recept 5. fázisfotó
Répatorta recept 6. fázisfotó
3
Durvára törjük a diót, majd egy tálban összekeverjük a lisztet, durvára tört diót, sót, sütőport, fahéjat.
Répatorta recept 7. fázisfotó
Répatorta recept 8. fázisfotó
4
Ha összekevertük a szárazanyagokat, egy fakanállal a barnacukros masszához keverjük a lisztes keveréket, a durvára reszelt répát, az olvasztott fehér csokoládét, és belereszeljük a narancshéjat is.
Répatorta recept 10. fázisfotó
Répatorta recept 11. fázisfotó
Répatorta recept 12. fázisfotó
Répatorta recept 13. fázisfotó
Répatorta recept 14. fázisfotó
5
A kész masszát az előkészített formába öntjük, és előmelegített 165 C-os sütőben légkeverés nélkül kb. 80-90 perc alatt, légkeveréssel kb. 60 perc alatt készre sütjük. Tűpróbát minden esetben alkalmazzunk! Ha kisült, teljesen hűtsük ki kb 2 óra alatt, majd vegyük ki a sütőformából.
Répatorta recept 15. fázisfotó
Répatorta recept 16. fázisfotó
6
A tetejére szükséges krémhez a krémsajtot keverjük ki egy kevés vanília eszenciával, és kevés reszelt répával, majd kenjük rá a kihűlt torta tetejére.
Répatorta recept 17. fázisfotó
Répatorta recept 18. fázisfotó
Répatorta recept 19. fázisfotó
Répatorta recept 20. fázisfotó
Répatorta recept 21. fázisfotó
Add le szavazatod erre a receptre!
Hozzászólások
Képek
Szavazatok
Hozzászólás beküldése a recepthez!
Hozzászólás és fotó beküldéshez regisztráció, vagy belépés szükséges!
2016-04-10 19:37
istenii
31394
2016-04-05 13:48
Ismétlés, sokadjára! Megunhatatlanul finom... :-)
31139
2016-04-02 13:20
Finom lett nagyon.
30995
2016-03-31 19:27
Sima cukorral, és fehér csokival a tetején. Köszönet a receptért , nagyon ízlett mindenkinek.
30941
2016-03-05 14:00
Nekem ilyen lett! Köszönöm a receptet!
29515
2016-02-26 20:36
A hétvégi sütiről tartott közvélemény-kutatásomban egyöntetű RÉPATORTA bekiabálással megint ez a szuper süti került az asztalunkra! )
29207
2016-02-20 12:59
Imádja a kiscsaládom...tetején ismét csak porcukros-citromos máz, nálunk így a nyerő (a krémsajt tiramisuba kell inkább a fiúk szerint)...)
28899
2016-01-30 20:33
Ismétlés...finom!!!
28110
2016-01-18 17:18
Íme még egy kép.
27683
2016-01-18 17:17
Elkészült, finom lett :) Étolaj helyett én olívaolajat használtam, a fehércsokit kihagytam.
27682
1704
4.88889
27
44

Legfrissebb hozzászólások

2016-05-02 23:14
nagyon szivesen, orulok, hoy izlik. Nagyon szep a kepen :))
32192
2016-05-02 22:30
Szia! A lisztről nem tudom, hogy mennyiben más, de a cukor és a xillit ugyanannyira édes, tehát ennyi kell bele.
32191
2016-05-02 22:25
IEni: Mi általában majonézes verziót készítjük, bécsben pedig az ecetes változat az elterjedtebb. ;)
32190
2016-05-02 21:08
Milyen a bécsi burgonyasaláta? Miben különbözik a simától?
32189
made by zwoelf