Regisztráció
Répatorta recept főfotó

Répatorta recept

4.9 csillag / 17 szavazat
Kedvencek közé teszem!503

Hozzávalók

1
tortához

A mázhoz

Teljes elkészülési idő

+ 2 óra kihűtés

Átlagos tápérték / teljes recept

Energia
5924.28
kcal
Fehérje
112.434
gramm
Szénhidr.
594.956
gramm
Zsír
351.116
gramm

Leírás

Kiváló répatorta recept, és még az elkészítése is nagyon egyszerű. Próbálja ki Ön is!


Elkészítés

1
A répákat megtisztítjuk, lereszeljük, valamint egy 26 cm átmérőjű tortakarikát vékonyan kivajazunk, kilisztezünk.
Répatorta recept 1. fázisfotó
Répatorta recept 2. fázisfotó
Répatorta recept 3. fázisfotó
Répatorta recept 4. fázisfotó
2
A barnacukrot az olajjal alaposan elkeverjük, majd egyenként hozzákeverjük a tojásokat is.
Répatorta recept 5. fázisfotó
Répatorta recept 6. fázisfotó
3
Durvára törjük a diót, majd egy tálban összekeverjük a lisztet, durvára tört diót, sót, sütőport, fahéjat.
Répatorta recept 7. fázisfotó
Répatorta recept 8. fázisfotó
4
Ha összekevertük a szárazanyagokat, egy fakanállal a barnacukros masszához keverjük a lisztes keveréket, a durvára reszelt répát, az olvasztott fehér csokoládét, és belereszeljük a narancshéjat is.
Répatorta recept 10. fázisfotó
Répatorta recept 11. fázisfotó
Répatorta recept 12. fázisfotó
Répatorta recept 13. fázisfotó
Répatorta recept 14. fázisfotó
5
A kész masszát az előkészített formába öntjük, és előmelegített 165 C-os sütőben légkeverés nélkül kb. 80-90 perc alatt, légkeveréssel kb. 60 perc alatt készre sütjük. Tűpróbát minden esetben alkalmazzunk! Ha kisült, teljesen hűtsük ki kb 2 óra alatt, majd vegyük ki a sütőformából.
Répatorta recept 15. fázisfotó
Répatorta recept 16. fázisfotó
6
A tetejére szükséges krémhez a krémsajtot keverjük ki egy kevés vanília eszenciával, és kevés reszelt répával, majd kenjük rá a kihűlt torta tetejére.
Répatorta recept 17. fázisfotó
Répatorta recept 18. fázisfotó
Répatorta recept 19. fázisfotó
Répatorta recept 20. fázisfotó
Répatorta recept 21. fázisfotó
Add le szavazatod erre a receptre!
Hozzászólások
Képek
Szavazatok
Hozzászólás beküldése a recepthez!
Hozzászólás és fotó beküldéshez regisztráció, vagy belépés szükséges!
2016-01-30 20:33
Ismétlés...finom!!!
28110
2016-01-18 17:18
Íme még egy kép.
27683
2016-01-18 17:17
Elkészült, finom lett :) Étolaj helyett én olívaolajat használtam, a fehércsokit kihagytam.
27682
2016-01-08 20:04
Ismét elkészült, ismét nagyon finom lett...a recept tuti! A máz csak porcukor és citromlé keveréke...(a hozzá vett mascarpone-ból tiramisut kellett csinálnom végül)!
27306
2015-12-20 21:39
vegre elkeszult!!!!!!
26598
2015-12-20 17:42
Még 30 perc, joó légkeveréses fornetti sütőbe tolom! Elrontani nem tudom, de rémelem tökéletesen átsül. .
26582
2015-11-08 07:01
Szia Rencs, Sajnos valamit elmérhettél, vagy a sütőddel van a baj. Hosszú évek óta sütöm ezt a receptet, és eddig mindig óramű pontossággal működött. A többi kommentelőnek is szép lett. Javaslom próbáld újra. ;)
24924
2015-11-07 23:05
24922
2015-11-06 18:33
Szia, nekunk sajnos nem sikerult. nem tudom, a tojashabot kemenyre Kell csinalni? illetve Arra is gondoltam hogy ket kulon tepsibe teszem Hatha ugy atsul
24845
2015-09-20 20:47
én megcsináltam simán és tegnap gluténmentesen is és mindkét módon isteni lett
23017
2431
4.82353
79
130
1716
4.5625
15
59

Legfrissebb hozzászólások

2016-02-10 21:48
Imádom! Köszönöm! :)
28576
2016-02-10 19:49
Nagyon finom lett. :) Koszi a receptet!
28574
2016-02-10 19:40
Köszönöm a receptet tökéletes lett :)
28572
1565
4.916665
14
45
1482
5
24
50
made by zwoelf