Regisztráció
Répatorta recept főfotó

Répatorta recept

5 csillag / 21 szavazat
Kedvencek közé teszem!958

Hozzávalók

1
tortához

A mázhoz

Hozzávalók beszerzése a GRoby Online Szupermarkettől

Teljes elkészülési idő

+ 2 óra kihűtés

Átlagos tápérték / teljes recept

Energia
5924.28
kcal
Fehérje
112.434
gramm
Szénhidr.
594.956
gramm
Zsír
351.116
gramm

Leírás

Kiváló répatorta recept, és még az elkészítése is nagyon egyszerű. Próbálja ki Ön is!


Elkészítés

1
A répákat megtisztítjuk, lereszeljük, valamint egy 26 cm átmérőjű tortakarikát vékonyan kivajazunk, kilisztezünk.
Répatorta recept 1. fázisfotó
Répatorta recept 2. fázisfotó
Répatorta recept 3. fázisfotó
Répatorta recept 4. fázisfotó
2
A barnacukrot az olajjal alaposan elkeverjük, majd egyenként hozzákeverjük a tojásokat is.
Répatorta recept 5. fázisfotó
Répatorta recept 6. fázisfotó
3
Durvára törjük a diót, majd egy tálban összekeverjük a lisztet, durvára tört diót, sót, sütőport, fahéjat.
Répatorta recept 7. fázisfotó
Répatorta recept 8. fázisfotó
4
Ha összekevertük a szárazanyagokat, egy fakanállal a barnacukros masszához keverjük a lisztes keveréket, a durvára reszelt répát, az olvasztott fehér csokoládét, és belereszeljük a narancshéjat is.
Répatorta recept 10. fázisfotó
Répatorta recept 11. fázisfotó
Répatorta recept 12. fázisfotó
Répatorta recept 13. fázisfotó
Répatorta recept 14. fázisfotó
5
A kész masszát az előkészített formába öntjük, és előmelegített 165 C-os sütőben légkeverés nélkül kb. 80-90 perc alatt, légkeveréssel kb. 60 perc alatt készre sütjük. Tűpróbát minden esetben alkalmazzunk! Ha kisült, teljesen hűtsük ki kb 2 óra alatt, majd vegyük ki a sütőformából.
Répatorta recept 15. fázisfotó
Répatorta recept 16. fázisfotó
6
A tetejére szükséges krémhez a krémsajtot keverjük ki egy kevés vanília eszenciával, és kevés reszelt répával, majd kenjük rá a kihűlt torta tetejére.
Répatorta recept 17. fázisfotó
Répatorta recept 18. fázisfotó
Répatorta recept 19. fázisfotó
Répatorta recept 20. fázisfotó
Répatorta recept 21. fázisfotó
Add le szavazatod erre a receptre!
Hozzászólások
Képek
Szavazatok
Hozzászólás beküldése a recepthez!
Hozzászólás és fotó beküldéshez regisztráció, vagy belépés szükséges!
2016-08-15 14:20
36302
2016-07-20 21:55
Nagyon finom.
35250
2016-07-06 20:12
Sokszor készítettem, eddig csak dícsérő szavakat kaptam, köszönöm! )
34669
2016-07-03 16:58
Danyiné Kristóf...: Tökéletes lesz fehér cukorral is, csak a barnával kicsit finomabb, mivel az a fajta cukor kicsit aromásabb. ;)
34561
2016-07-03 14:28
Muszáj barna cukorral készítenek a receptet vagy lehet sima kristály avagy porcukorral is ?Előre is köszi a választ
34557
2016-04-10 19:37
istenii
31394
2016-04-05 13:48
Ismétlés, sokadjára! Megunhatatlanul finom... :-)
31139
2016-04-02 13:20
Finom lett nagyon.
30995
2016-03-31 19:27
Sima cukorral, és fehér csokival a tetején. Köszönet a receptért , nagyon ízlett mindenkinek.
30941
2016-03-05 14:00
Nekem ilyen lett! Köszönöm a receptet!
29515
4503
4.69697
62
90

Legfrissebb hozzászólások

2016-09-25 15:01
A kóláscsirke király! :-) Szárnytőből csináltam, a besűrített szósz pedig nem lett az igazi, így azt hagytam inkább....
37791
2016-09-25 14:49
Fehércsokival biztos még finomabb lehetett!!! Köszönöm a fotót, nagyon szépek :)
37790
2016-09-25 14:49
szio! a zabkorpa helyettesitheto massal? mondjuk lisszttel? nem talaltam boltban :(
37789
2016-09-25 14:27
Már régóta készítek ősszel lilahagyma lekvárt, így azonnal ki kellett próbálnom ezt is. Finom! Csak kevés. :)
37788
made by zwoelf