Regisztráció
Répatorta recept főfotó

Répatorta recept

5 csillag / 23 szavazat
Kedvencek közé teszem!1113

Hozzávalók

1
tortához

A mázhoz

Hozzávalók beszerzése a GRoby Online Szupermarkettől

Teljes elkészülési idő

+ 2 óra kihűtés

Átlagos tápérték / teljes recept

Energia
5924.28
kcal
Fehérje
112.434
gramm
Szénhidr.
594.956
gramm
Zsír
351.116
gramm

Leírás

Kiváló répatorta recept, és még az elkészítése is nagyon egyszerű. Próbálja ki Ön is!


Elkészítés

1
A répákat megtisztítjuk, lereszeljük, valamint egy 26 cm átmérőjű tortakarikát vékonyan kivajazunk, kilisztezünk.
Répatorta recept 1. fázisfotó
Répatorta recept 2. fázisfotó
Répatorta recept 3. fázisfotó
Répatorta recept 4. fázisfotó
2
A barnacukrot az olajjal alaposan elkeverjük, majd egyenként hozzákeverjük a tojásokat is.
Répatorta recept 5. fázisfotó
Répatorta recept 6. fázisfotó
3
Durvára törjük a diót, majd egy tálban összekeverjük a lisztet, durvára tört diót, sót, sütőport, fahéjat.
Répatorta recept 7. fázisfotó
Répatorta recept 8. fázisfotó
4
Ha összekevertük a szárazanyagokat, egy fakanállal a barnacukros masszához keverjük a lisztes keveréket, a durvára reszelt répát, az olvasztott fehér csokoládét, és belereszeljük a narancshéjat is.
Répatorta recept 10. fázisfotó
Répatorta recept 11. fázisfotó
Répatorta recept 12. fázisfotó
Répatorta recept 13. fázisfotó
Répatorta recept 14. fázisfotó
5
A kész masszát az előkészített formába öntjük, és előmelegített 165 C-os sütőben légkeverés nélkül kb. 80-90 perc alatt, légkeveréssel kb. 60 perc alatt készre sütjük. Tűpróbát minden esetben alkalmazzunk! Ha kisült, teljesen hűtsük ki kb 2 óra alatt, majd vegyük ki a sütőformából.
Répatorta recept 15. fázisfotó
Répatorta recept 16. fázisfotó
6
A tetejére szükséges krémhez a krémsajtot keverjük ki egy kevés vanília eszenciával, és kevés reszelt répával, majd kenjük rá a kihűlt torta tetejére.
Répatorta recept 17. fázisfotó
Répatorta recept 18. fázisfotó
Répatorta recept 19. fázisfotó
Répatorta recept 20. fázisfotó
Répatorta recept 21. fázisfotó
Add le szavazatod erre a receptre!
Hozzászólások
Képek
Szavazatok
Hozzászólás beküldése a recepthez!
Hozzászólás és fotó beküldéshez regisztráció, vagy belépés szükséges!
2016-11-29 07:58
Köszönöm!
40836
2016-11-28 19:29
Szia! Én 24 és 26 cm-es formákban sütöttem...nézd meg a képeimet, milyen magasak (vastagak) lettek!
40830
2016-11-28 18:27
Hány cm-es tortaformaban sussem ha azt szeretném hogy kb. 7-8 cm vastag legyen a torta? Ki mekkoraba sütötte? :)
40828
2016-11-18 14:53
Répa helyett nyers céklából is isteni, de fehér helyett fekete csokival csináltam.
40328
2016-11-18 14:52
Répa helyett nyers céklából is isteni, de fehér helyett fekete csokival csináltam.
40327
2016-11-17 09:35
Barna cukor helyett sima cukrot használtam, a fehér csoki helyett holland pasztillát,a krémbe vaniliás cukor került
40238
2016-10-22 20:43
isteni finom lett:)
39000
2016-10-06 10:17
Én répa helyett sütőtökkel csináltam meg és így is fincsi lett!
38187
2016-08-15 14:20
36302
2016-07-20 21:55
Nagyon finom.
35250

Legfrissebb hozzászólások

2016-12-03 14:48
Isteni finom lett! :) Nekem nem volt áfonyám, így apróra vágott eperrel csináltam.
40997
2016-12-03 14:21
Puha lesz, csak vigyázni kell ne süssük túl, mert akkor megkeményedik. 1 hétig szerintem biztosan eláll.
40996
2016-12-03 14:05
Mennyi ideig tárolható? Omlos vagy kemény a süti ? Köszönöm elöre is a választ!
40995
2016-12-03 14:03
Nagyon finom lett ☺ ( liszt mennyiségét én is emeltem )
40994
made by zwoelf