Sajtos-túrós stangli recept

Sajtos-túrós stangli recept

Hozzávalók

főre2 főre:

A tésztához:

A töltelékhez:

  • sajt - félkemény

A kenéshez:

A díszítéshez:

  • szezámmag

Teljes elkészülési idő:

Tésztakészítés: 40 perc, pihentetés: 30 perc, sütés. 30 perc
4
Értékelés
41

Leírás

Kívül ropogós, belül puha, ízletes sós süti. Nagyon egyszerű elkészíteni. Frissen a legfinomabb.


Elkészítés

1
A hozzávalókat összegyúrjuk és fél órát hűtőben pihentetjük.
2
Két részre osztjuk. Mindkét cipóval azonos módon járunk el. Körülbelül fél cm vastagságúra kinyújtjuk és lekenjük tojással.
3
Háromszögekre vágjuk és rászórjuk a reszelt sajtot.
4
Egyenként feltekerjük, tetejét tojással lekenjük és szezámmaggal megszórjuk. Tepsibe rakosgatjuk.
5
200 C°-on 15 perc alatt készre sütjük.

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldéséhez lépjen be vagy regisztráljon
Nem található hozzászólás. :(
Új hozzászólás beküldéséhez lépjen be vagy regisztráljon

Legfrissebb hozzászólások

Rendkívül finom leves! Én még a tányéromba külön tettem egy kevés mustárt, annyira jól passzol hozzá!
teljes kiőrlésű lisztből készült!
Nagyon finom lett. biztos, hogy nem most először keszítettük el. :-)
galamb gomba kalapját kell megpucolni a magas celulóz tartalma miatt!
elkészítettem sütésàlló lekvàrból! kivàló

KÖVESSE HOGY MIKET FŐZÜNK

Iratkozzon fel, hogy megkapja heti hírlevelünket kedvenc receptjeinkkel, szezonális finomságokkal és egyéb különlegességekkel.