Regisztráció

Bernicske

Tag 2011.11.02 óta
Jelszóm: légy kreatív! A sütés-főzés élmény, már ha azzá tesszük. Remekül összehozza az embereket, a családot.
Oldal jelentése
Profil
Hozzászólások
Saját receptek
Kedvencek

Miért, és mit szeretek főzni?

Az Oroszlán jegyében születtem, szeretem a húsokat, bár igyexem mértékkel fogyasztani. Szeretem izgalmas páccal fűszerezni, érdekesen elkészíteni a húst. A krémleveseknek is hangulatuk van, pláne a tél miatt jobban összebújnak az emberek, bensőségesebb hangulat alakul ki egy forró krémleves kanalazgatása közben.

Miért, és mit szeretek sütni?

Sütiket, ezerrel! Nem csokis vagyok, hanem sütis, na jó, még a csokis süti elfér. A sütiknek is hangulata van, pláne ha gyerekekkel készül. :) Az illatok meghatározók, gyerekkoromból is emlékszem illatokra, és ha azt ma megérzem, akkor eszembe jut egy élmény és elmosolyodom. Ugyanígy fognak emlékezni a gyerekek pl. a mézespuszedli vagy a kuglóf illatára és a konyhai sürgés-forgás izgalmára.

Receptjei

Legfrissebb hozzászólások

2017-01-24 07:43
Én rétegenként is rakok rá tejfölt akkor még szaftosabb :)
44232
2017-01-24 06:37
Ez nagyon érdekes, kifogom próbálni! Látszatra szépek is, biztos olyan finom is!! Köszönet!! Évi
44231
2017-01-24 01:58
Milyen husokrol van szo? A hozzavaloknal nincs emlitve a majon kivul semmi.
44230
2017-01-23 23:00
A csorba (ciorbă) savanyú leves a román gasztronómiában! Tőlük vette át az erdélyi konyha is! A csorba maga már levest...
44229
made by zwoelf