Regisztráció

Ági Baldauf

Tag 2012.11.27 óta
Cukrász végzettségem van, bár sajnos jelenleg nem a szakmában dolgozom. Remélem ez hamarosan megváltozik. Addig is otthon sütök a család nagy örömére.
Oldal jelentése
Profil
Hozzászólások
Saját receptek
Kedvencek

Ezt az adatlapot még nem töltötték ki

Legfrissebb hozzászólások

2017-01-24 07:43
Én rétegenként is rakok rá tejfölt akkor még szaftosabb :)
44232
2017-01-24 06:37
Ez nagyon érdekes, kifogom próbálni! Látszatra szépek is, biztos olyan finom is!! Köszönet!! Évi
44231
2017-01-24 01:58
Milyen husokrol van szo? A hozzavaloknal nincs emlitve a majon kivul semmi.
44230
2017-01-23 23:00
A csorba (ciorbă) savanyú leves a román gasztronómiában! Tőlük vette át az erdélyi konyha is! A csorba maga már levest...
44229
made by zwoelf