vedy

séf
Tag 2013.02.03 óta

Bemutatkozás

Imádok enni és ételt rakni az asztalra. Ínyencként pedig megpróbálom felfedezni azokat a hozzávalókat, amikkel a hétköznapi ételek ünnepivé válnak.

Miért, és mit szeretek főzni

A gasztronómia szerelmeseként kellő szenvedéllyel és alázattal gyakorlom a főzés művészetét. A legnagyobb elismerés, egy tökéletesre megkomponált ízkavalkád elfogyasztása után:családom elégedett mosolya.

Miért, és mit szeretek sütni

Nem kell, hogy alkalom legyen, mindig találok indokot egy jó süteménykészítéshez. Lehet habos, krémes, töltött, csokis, gyümölcsös...legnagyobb szerelem a tortadíszítés, egyszerűen imádom!

Legfrissebb hozzászólások

Fantasztikusan néz ki! Ki fogom próbálni! A sütés elején nem kell fólia alatt párolni? Előre is köszi a választ!Szép napot!
nagyon jo
Nagyon fini lett!^.^ Kihagytam a rumot de igy is fini lett
Kedves Noémi! Amikor én csináltam házi kenyeret, ugyan ez volt a probléma. Ez ellen annyit lehet tenni, hogy a sütő hőmérsékletét lejjebb veszed. Ahhoz, hogy szép, nagy legyen, futtasd fel az élesztőt, és ...
Ezt örömmel hallom! Remélem az íze is elnyeri majd a tetszésed! ;) Klassz napot!

KÖVESSE HOGY MIKET FŐZÜNK

Iratkozzon fel, hogy megkapja heti hírlevelünket kedvenc receptjeinkkel, szezonális finomságokkal és egyéb különlegességekkel.