Regisztráció

Gasztropajti

Tag 2013.07.25 óta
Hajdu István László vagyok, Gasztropajti. Néhány éve, megromlott egészségi állapotom miatt fordultam addigi hobbym, a gasztronómia felé. Egyre nagyobb sikereket érek el, és szenvedélyemmé vált. A sors elvett tőlem velemit, én pedig ezzel próbálok visszavágni!
http://gasztropajtikonyhaja.blogspot.com/
Oldal jelentése
Profil
Hozzászólások
Saját receptek
Kedvencek

Miért, és mit szeretek főzni?

Mindent szeretek főzni, de elsősorban a paradicsomos, babos, káposztás ételeket kedvelem. Paradicsom függőségem, soha nem titkoltam! Pasiként, nagy gyakorlattal forgatom a bográcsot is.

Miért, és mit szeretek sütni?

A sütik készítésében is gyakorlott vagyok, de elsősorban a sós sütiket készítem előszeretettel. Ha mást kell csinálni, segítségül hívom Páromat is, aki kitűnő piskótát tud csinálni. Az Ő szakértelmére építve találok ki új sütiket.

Legfrissebb hozzászólások

2017-01-24 07:43
Én rétegenként is rakok rá tejfölt akkor még szaftosabb :)
44232
2017-01-24 06:37
Ez nagyon érdekes, kifogom próbálni! Látszatra szépek is, biztos olyan finom is!! Köszönet!! Évi
44231
2017-01-24 01:58
Milyen husokrol van szo? A hozzavaloknal nincs emlitve a majon kivul semmi.
44230
2017-01-23 23:00
A csorba (ciorbă) savanyú leves a román gasztronómiában! Tőlük vette át az erdélyi konyha is! A csorba maga már levest...
44229
made by zwoelf