Regisztráció

chef-amateur

Tag 2013.09.19 óta
Sziasztok! Hogy is jellemezhetném a nagyon apró, inkább nano-séfségemet?.... Mint a legtöbb anyukát engem is elért a kreativitási láz, mióta megszületett a kisfiam és itthon töltöm a napokat. Érdekes módon előtte, amikor -így utólag látva- volt időm:) soha nem főztem, sütöttem, most pedig... nulla idő mellett is állandóan "projektet" tűzök ki magam elé és élvezettel valósítom meg a konyhában őket.:) Tortát dekorálok, de csak hobbi szinten és kissé amatőr módon, de élvezem nagyon, úgyhogy alig várom mindig a soron következő családi eseményt, amire el lehet valami szépséget készíteni. Illetve végre van kinek főzni, sütni, így gyakorlatilag átcsaptam abba a végletbe, hogy ne főzzek túl sokat, mert nem kéne, hogy a kukában landoljon a kaja. Na, hát így...:)Üdv Nektek és köszi az elmúlt másfél évben nyújtott hatalmas segítségeteket receptek terén! (kedvenc a zserbótok)
Oldal jelentése
Profil
Hozzászólások
Saját receptek
Kedvencek

Miért, és mit szeretek főzni?

Mindent, amit enni lehet:)

Miért, és mit szeretek sütni?

Mindent, ami nagyon édes és dekorálni lehet:)

Legfrissebb hozzászólások

2017-01-24 07:43
Én rétegenként is rakok rá tejfölt akkor még szaftosabb :)
44232
2017-01-24 06:37
Ez nagyon érdekes, kifogom próbálni! Látszatra szépek is, biztos olyan finom is!! Köszönet!! Évi
44231
2017-01-24 01:58
Milyen husokrol van szo? A hozzavaloknal nincs emlitve a majon kivul semmi.
44230
2017-01-23 23:00
A csorba (ciorbă) savanyú leves a román gasztronómiában! Tőlük vette át az erdélyi konyha is! A csorba maga már levest...
44229
made by zwoelf