Csalló Kata

séf
Tag 2010.12.28 óta

Bemutatkozás

Sziasztok! Egy igen népes család sarja, egy imádni való férj felesége és -ami a legfontosabb- két gyermek mamája vagyok. Folyamatos a jövés-menés nálunk. Valaki (általában én) mindig főz, vagy süt. Tőlem sose kérdezd meg, hogy hány főre szól a recept? Annyira szól, ahányan vagyunk. Mindig jut annak, aki belép hozzánk. :)

Miért, és mit szeretek főzni

Bármit szeretek főzni és bármit meg is eszem. Az érdeklődésemnek csak a pénztárca szab határt.

Miért, és mit szeretek sütni

Rajongok a kelt tésztákért. A legelső igazi szerelmem innen van, a francia briós. Szívesen variálok a töltelékekkel és általában mindent dupla adaggal készítek. Szeretem a krémes sütiket és tortákat, de fondant bevonatút sosem fogsz nálam látni, mert rettenetes a kézügyességem.

Legfrissebb hozzászólások

Igen, muszáj bele a sör. A többi hozzávalókhoz szükséges az mennyiségü folyadék.
Muszáj a sör?
ez a leves pazar.Még a kisebbik gyerkőcünk is imádja,pedig a zöldséggel annyira nincs nagy barátságban :-) Köszönöm a receptet

Szia kiramagika,

A kelt tészta csoportban, a http://aprosef.hu/buktatorta
receptben, az 1.pntban le van irva hogy teszi bele a hozzávalókat.
Milyen sorr...

Szia, A 10 g lapzselatin helyett tegyél bele 8 gramm porzselatint. A tojásos részt azért nem nyílt lángon és maximum 82 C-ig melegítjük, hogy ne legyen rántotta. ;) Ha követed a receptet, működni fog!

KÖVESSE HOGY MIKET FŐZÜNK

Iratkozzon fel, hogy megkapja heti hírlevelünket kedvenc receptjeinkkel, szezonális finomságokkal és egyéb különlegességekkel.