Zabpelyhes keksz recept

Zabpelyhes keksz recept

Hozzávalók

db 60 db :

Teljes elkészülési idő:

4x15 perc sűtési idő, 15 perc az összeállítása a tésztának
0
Értékelés
00

Leírás

Szinte megunhatatlan. Mindig más ízesítéssel, - kókusz, darált dió, csoki chips, mák, stb - de minden héten elkészítem. Ha a lisztet kiváltod teljes kiőrlésűvel, vagy kukoricára cseréled, még egészségesebb is. Laktató két étkezés közt remek csemege.


Elkészítés

1
Keverd el a margarint a cukorral. Hogy könnyebb legyen, aprítsd bele, forgácsold. Apránként add hozzá a tojásokat, a vaníliát és a sütőporral elkevert, átszitált lisztet, végül forgasd bele a zabpelyhet és a csokit.
2
Evőkanálnyi tésztadarabkákból formázz kicsi gombócokat. Sütőlapra helyezve fóliával takard le, majd egy pohár aljával lapítsd szét. Ily módon egyformák lesznek, és nem ragad a kezedre.
3
170 C fokra előmelegített sütőben 15 percig süsd.

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldéséhez lépjen be vagy regisztráljon
2013.03.04 20:50
Gluténmentes keksz mogyoró, kukoricapehely, dió, köles liszt.
Új hozzászólás beküldéséhez lépjen be vagy regisztráljon

KÖVESSE HOGY MIKET FŐZÜNK

Iratkozzon fel, hogy megkapja heti hírlevelünket kedvenc receptjeinkkel, szezonális finomságokkal és egyéb különlegességekkel.