Zabpelyhes keksz recept

Zabpelyhes keksz recept

Hozzávalók

db 60 db :

Teljes elkészülési idő:

4x15 perc sűtési idő, 15 perc az összeállítása a tésztának
0
Értékelés
00

Leírás

Szinte megunhatatlan. Mindig más ízesítéssel, - kókusz, darált dió, csoki chips, mák, stb - de minden héten elkészítem. Ha a lisztet kiváltod teljes kiőrlésűvel, vagy kukoricára cseréled, még egészségesebb is. Laktató két étkezés közt remek csemege.


Elkészítés

1
Keverd el a margarint a cukorral. Hogy könnyebb legyen, aprítsd bele, forgácsold. Apránként add hozzá a tojásokat, a vaníliát és a sütőporral elkevert, átszitált lisztet, végül forgasd bele a zabpelyhet és a csokit.
2
Evőkanálnyi tésztadarabkákból formázz kicsi gombócokat. Sütőlapra helyezve fóliával takard le, majd egy pohár aljával lapítsd szét. Ily módon egyformák lesznek, és nem ragad a kezedre.
3
170 C fokra előmelegített sütőben 15 percig süsd.

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldéséhez lépjen be vagy regisztráljon
2014.07.23 16:23
Nagyon fincsi :)
2014.07.23 16:22
Nagyon fincsi :)
2013.03.04 20:50
Gluténmentes keksz mogyoró, kukoricapehely, dió, köles liszt.
Új hozzászólás beküldéséhez lépjen be vagy regisztráljon

Legfrissebb hozzászólások

Én is megcsináltam,és nyugodtan mondhatom,hogy tökéletes a recept. Csak annyit mondhatok, hogy Köszönöm Szépen :-)
málnával is lehet készíteni?
Fú, ezt a hetvegen meg fogom csinálni :)
Fantasztikusan néz ki! Ki fogom próbálni! A sütés elején nem kell fólia alatt párolni? Előre is köszi a választ!Szép napot!
nagyon jo

KÖVESSE HOGY MIKET FŐZÜNK

Iratkozzon fel, hogy megkapja heti hírlevelünket kedvenc receptjeinkkel, szezonális finomságokkal és egyéb különlegességekkel.